ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔιαφοραΚανδήλα Ξηρομέρου: Νέος χώρος για δημιουργική και ευχάριστη απασχόληση των παιδιών – Εικόνες από τα εγκαίνια

Κανδήλα Ξηρομέρου: Νέος χώρος για δημιουργική και ευχάριστη απασχόληση των παιδιών – Εικόνες από τα εγκαίνια

Κανδήλα Ξηρομέρου: Νέος χώρος για δημιουργική και ευχάριστη απασχόληση των παιδιών  – Εικόνες από τα εγκαίνια

Εγκαινιάστηκε σε ευχάριστο κλίμα στην Κανδήλα Ξηρομέρου ο νέος χώρος του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.

Η ανακοίνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου

Πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια του νέου χώρου του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Κανδήλας στο Γυμνάσιο της Κανδήλας.

Ευχαριστούμε θερμά τον πάτερα Ευφρόσυνο που τέλεσε τον Aγιασμό. Μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε: Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου κ. Χριστίνα Ταπραντζή, οι Αντιδήμαρχοι κ. Σωτήρης Γερόλυμος και κ. Λευτέρης Κατσαούνης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βάρνακα κ. Λάμπρος Πραμαγκιούλης, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα κ. Ανδρέας Ζαρκαδούλας, η Διευθύντρια του Γυμνασίου Κανδήλας κα Ευδοκία Νίκα, Πρόεδροι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων μας, εκπαιδευτικοί, γονείς και μικροί μαθητές.

Ευχαριστούμε επίσης τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, για τη στήριξη τους στο έργο μας.

Συνεχίζουμε σε έναν νέο και ανανεωμένο χώρο, τον οποίο όλοι έχουμε ήδη αγαπήσει. Βασικό μέλημά μας τα παιδιά και σκοπός μας η δημιουργική και ευχάριστη απασχόλησή τους.

Καλή και δημιουργική συνέχεια!

Δείτε εικόνες:

 

Βραβείο για τις Ενεργειακές Κοινότητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ