Κανάκης για Κωνσταντίνο Πλεύρη: “Είναι ένας δηλωμένος φασίστας, γιατί τον παίζουν οι lifestyle εκπομπές;”

Το δικό του αιχμηρό σχόλιο για τις lifestyle εκπομπές έκανε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το Ράδιο Αρβύλα της Δευτέρας (4/3). Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1,…

pleuris-kanakis

Το δικό του αιχμηρό σχόλιο για τις lifestyle εκπομπές έκανε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το Ράδιο Αρβύλα της Δευτέρας (4/3). Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Γεωργίας Σιακαβάρα στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών στις οποίες αναφερόταν στον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Πλεύρη, αναρωτήθηκε για ποιον λόγο ο συγκεκριμένος ακροδεξιός πολιτικός γίνεται αντικείμενο προβολής.

«Δεν αρέσουν στον Πλεύρη οι άφρο περούκες; Πραγματικά πέφτουμε από τα σύννεφα! Κάτι που έχει σχέση με την Αφρική να μην αρέσει στον Πλεύρη;», σχολίασε αρχικά με χιούμορ ο Αντώνης Κανάκης.

«Πέρα από την πλάκα όμως τώρα… πώς γίνεται ο Κωνσταντίνος Πλεύρης να γίνεται αντικείμενο συζήτησης των lifestyle εκπομπών; Ο άνθρωπος αυτός είναι υπέρμαχος και θεωρητικός του φασισμού στην Ελλάδα», συνέχισε στην τοποθέτησή του ο οικοδεσπότης του Ράδιο Αρβύλα.

«Είναι ένας άνθρωπος που χαιρετάει ναζιστικά. Γιατί ασχολούνται οι lifestyle εκπομπές και τον κάνουν συμπαθητικό με αυτή τη διάσταση; Τον κυνηγούν παπαράτσι λες και είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ;», παρατηρεί ο Αντώνης Κανάκης εμφανώς ενοχλημένος.

«Είναι ένας φασίστας δηλωμένος. Βγάζουμε τους φασίστες στις εκπομπές για να τους συνηθίσει και να νομιμοποιηθούν μέσω των lifestyle ερωτήσεων;», καταλήγει στο σχόλιό του ο Αντώνης Κανάκης για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και την προβολή του από τις lifestyle εκπομπές, μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με τη Γεωργία Σιακαβάρα.

Πηγή: zappit.gr