ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοσμοςΚαναδάς: Δασκάλα κινδυνεύει με απόλυση- Διατηρεί λογαριασμό στο OnlyFans (βίντεο)

Καναδάς: Δασκάλα κινδυνεύει με απόλυση- Διατηρεί λογαριασμό στο OnlyFans (βίντεο)

Καναδάς: Δασκάλα κινδυνεύει με απόλυση- Διατηρεί λογαριασμό στο OnlyFans (βίντεο)

Μια δασκάλα στις Καναδά καλείται να αποφασίσει: ή OnlyFans ή σχολείο- Τον κίνδυνο να χάσει τη δουλειά της αντιμετωπίζει μια δασκάλα στις Καναδά, καθώς το σχολείο που εργάζεται της ζήτησε να καταργήσει τον λογαριασμό της στο OnlyFans.

Η Kristin MacDonald, μια σχολική βοηθός διδασκαλίας στη Βρετανική Κολούμπια, βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τη σχολική επιτροπή αφού της ζητήθηκε να καταργήσει τον λογαριασμό της «Ava James the Dommy Mommy» στον ιστότοπο που απευθύνεται σε ενήλικες.

Η MacDonald προσπαθεί να κρατήσει τον λογαριασμό μακριά από τη δουλειά της στην εκπαίδευση και δεν έχει αποκαλύψει ποτέ το πραγματικό της όνομα.

Ωστόσο, τον περασμένο μήνα έγινε μια καταγγελία για το περιεχόμενό της και τώρα θα πρέπει να επιλέξει είτε την διατήρηση του λογαριασμού της στο OnlyFans είτε την εργασία της στην εκπαίδευση.

Η δασκάλα ζει στο Βανκούβερ, μία από τις πιο ακριβές πόλεις στον Καναδά και όπως λέει δεν θα μπορούσε να καλύψει τους λογαριασμούς της αν χάσει τον λογαριασμό της στο OnlyFans, που της αποφέρει ένα έξτρα εισόδημα.

Μιλώντας στο Global News τόνισε: «Δεν παίρνω μισθό που μου επιτρέπει να ζω άνετα και κατοικώ σε ένα από τα πιο ακριβά μέρη στον Καναδά. Αγαπώ τη δουλειά μου. Μου αρέσει να συνδέομαι με μαθητές. Νομίζω ότι είμαι καλή στη δουλειά μου».

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι μπορώ να κάνω και τα δύο μαζί. Δεν κάνω κακό σε κανέναν. Δεν είναι παράνομο».

Δείτε βίντεο:

 

Πηγή: gazzetta.gr

Τουρκία: Φόβοι για capital controls – Πολίτες βρέθηκαν προ εκπλήξεως μπροστά στα ATM

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ