ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΚαμπάνια και από Έλληνες ενάντια στον ελληνικό τουρισμό!

Καμπάνια και από Έλληνες ενάντια στον ελληνικό τουρισμό!

Καμπάνια και από Έλληνες ενάντια στον ελληνικό τουρισμό!

Νομίζει κανείς ότι στην Ελλάδα τρέχει μόνο μια καμπάνια που προσκαλεί τον κόσμο να δει από κοντά την δική μας βαριά βιομηχανία, τον τουρισμό; Να πληρώσουμε έτσι κανα επίδομα, να φάνε και οι φτωχοί; Κάνετε λάθος!

Τρέχει και μια παράλληλη καμπάνια ενάντια στον τουρισμό, μια που προσπαθεί να πείσει ότι είμαστε αυτάρκεις, όλα είναι μια χαρά αρκεί να γίνουν όλα δημόσια και να προσληφθούμε όλοι να… παράγουμε εντός δημοσίου.

Για παράδειγμα, στην Ναύπακτο τρία (αρ.3) μέλη του ΚΚΕ σκαρφάλωσαν πάνω στις πολεμίστρες για να προγκήξουν τον (συντοπίτη τους!) πρέσβη των ΗΠΑ, Τζορτζ Τσούνη που τόλμησε να πατήσει το πόδι τους στο χώμα το δικό τους! Και τον είπαν και “γιάνκη” έτσι για να θυμηθούμε εντελώς τα 60’s!

Aλλά η καμπάνια δεν σταματά εκεί, μαίνεται και στα social media. Έτσι κάπως, πέσαμε πάνω σε μια ανάρτηση των Financial Times που εκθείαζε τον ελληνικό τουρισμό αλλά από κάτω εντοπίσαμε τουλάχιστον τρία δυνατά “τουίτ” που καλούσαν τους ξένους τουρίστες να ΜΗΝ έρχονται για διακοπές στην Ελλάδα κι ένα να μην έρθουν άμεσα.

Οι τρεις πρώτες φωτογραφίες που βλέπετε είναι από… Έλληνες και η τελευταία από Τούρκο. Ψάχνοντάς το λίγο διαπιστώσαμε ότι οι τρεις Έλληνες είναι (πως να το πούμε κομψά…) ultra αριστεροί στον εξωκοινοβουλευτικό χώρο ή λίγο… πριν.

Ε, όπως θα διαπιστώσετε ο πιο ήπιος είναι ο Τούρκος που λέει ο κακομοίρης “μετά την Τουρκία (σ.σ. να πάτε στην Ελλάδα)”! Ένας δικός μας θεωρεί, δε, τον τουρισμό πορνεία! Θερίζουν οι ψυχασθένειες…

Αγρίνιο: Στις 11.30 το Σάββατο η παρέλαση για την 11η Ιουνίου – Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ