ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα Νεα«Καμπάνες» σε δύο 25χρονους από την Αιτωλοακαρνανία για την αιματηρή συμπλοκή σε πάρτι νεολαίας στην Ευρυτανία

«Καμπάνες» σε δύο 25χρονους από την Αιτωλοακαρνανία για την αιματηρή συμπλοκή σε πάρτι νεολαίας στην Ευρυτανία

«Καμπάνες» σε δύο 25χρονους από την Αιτωλοακαρνανία για την αιματηρή συμπλοκή σε πάρτι νεολαίας στην Ευρυτανία

Πως η διασκέδαση κατέληξε σε τραυματισμό 23χρονου και στη σύλληψη δύο συνομήλικών του…

Ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών και έξι (6) μηνών με 3ετη αναστολή, επέβαλλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας σε δύο 25χρονους από περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας που το καλοκαίρι του 2021 είχαν διαπληκτιστεί και τραυματίσει συνομήλικό τους σε πάρτι νεολαίας στην Ευρυτανία.

Οι Δικαστές, τακτικοί και λαϊκοί (ένορκοι) αποφάσισαν τη μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού, σε βαριά σωματική βλάβη, μαζί με την παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Το ματωμένο πάρτυ

Το περιστατικό είχε διαδραματιστεί σε χωριό της Ευρυτανίας τον Αύγουστο του 2021. Θύμα και κατηγορούμενοι, έδωσαν διαφορετικές εκδοχές για το πώς έγινε η παρεξήγηση και ποιος ξεκίνησε τον καυγά, που κατέληξε σε αιματηρή συμπλοκή στην πλατεία, με μπουκάλια και καρέκλες να εκτοξεύονται.

Στο επεισόδιο το θύμα είχε τραυματιστεί σοβαρά σύμφωνα και με τα επίσημα στοιχεία της δικογραφίας και είχε μεταφερθεί αρχικά στο Νοσοκομείο Καρπενησίου. Στη συνέχεια μάλιστα διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο θώρακα.

Σύμφωνα με την έκθεση του πραγματογνώμονα που κατατέθηκε στο δικαστήριο, ο τραυματισμός του παθόντα προκλήθηκε από σπασμένα γυαλιά και όχι από μαχαίρι όπως περιγραφόταν στην αρχική δικογραφία, εκδοχή που υποστήριξαν και οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους τονίζοντας ότι δεν είναι εγκληματίες αλλά απλοί αγρότες και δεν οπλοφορούν.

lamiareport.gr

Τριαντέικα: Σε Εσπερινό Δαμασκηνός και Επιφάνιος – Το εβδομαδιαίο Πρόγραμμα του Μητροπολίτη Δαμασκηνού

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ