ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΚαμία βάσιμη ελπίδα

Καμία βάσιμη ελπίδα

Ο Όμηρος Νεοχωρίου έχασε και στο Καναλάκι μένοντας στον ένα βαθμό σε τρία ματς των μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική και ουσιαστικά δεν έχει πλέον καμία ρεαλιστική ελπίδα να πάρει την πρώτη θέση και να ανέβει  στην Κατηγορία. Υπολοίπεται πέντε βαθμούς από Αναγέννηση Άρτας και Καναλάκι, ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές.

Ακόμα κι αν η ομάδα του Νεοχωρίου κάνει το τρία στα τρία και φτάσει δέκα βαθμούς, θα χρειάζεται το «θαύμα» που σπάνια γίνεται… Ο  Όμηρος στη συνέχεια παίζει στην Ιτέα και υποδέχεται Άρτα και Καναλάκι. Στο μεταξύ οι δύο αυτές ομάδες έχουν αναμετρήσεις στην έδρα τους με την Ιτέα και το μεταξύ τους ματς στην έδρα της Ανεγέννησης την επόμενη αγωνιστική. Ας δούμε τα πιο φυσιλογικά σενάρια. Σε περίπτωση ισοπαλίας ανάμεσα σε Άρτα και Καναλάκι, ήττα τους στο Νεοχώρι και φυσιολογικές νίκες τους με Ιτέα (την οποία ο Όμηρος πρέπει να  έχει κερδίσει) θα υπάρξει ισοβαθμία Ομήρου, Αναγέννησης και Καναλακίου στους 10 βαθμούς. Και πάλι πρώτη θα είναι η Άρτα που θα έχει στα μεταξύ τους ματς 7 βαθμούς, με τον Όμηρο στους 6 και το Καναλάκι στους 4.
Ο Όμηρος θα ήθελε επομένως νίκη του ενός στο ματς ανάμεσα σε Αναγέννηση και Καναλάκι, αλλά ο νικητής να μην πάρει τρεις βαθμούς με  την Ιτέα και σε περίπτωση ισοπαλίας του η ομάδα του Νεοχωρίου  να τον έχει νικήσει με δύο γκολ διαφορά στην έδρας της για να υπερτερήσει στην ισοβαθμία των δύο στους 10 βαθμούς. Γίνονται αυτά;
Και το  ρεπορτάζ του χθεσινού φύλλου  ανέφερε ότι ο Όμηρος δέχθηκε νωρίς γκολ από τον Λουκούμη και όπως δήλωσε και ο Δημήτρης Θεοδοσίου για άλλη μία φορά έλλειψε από την ομάδα του το γκολ. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν προβλήματα στην εστία του Καραπιπέρη στο πρώτο ημίχρονο και βελτιώθηκαν σε μεγάλο μέρος του δευτέρου. Όμως όσο το γκολ δεν έρχονταν και οι ευκαιρίες χάνονταν, το ηθικό έπεφτε. Στο 52΄στη κεφαλιά του Καλύβα έδιωξε ο Καραπιπέρης, στο 55΄κορνερ του Αποστολίδη κεφαλιά του Καλύβα άουτ, στο 57΄σουτ του Καλύβα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραπιπέρη και έτσι ο Όμηρος δεν πέτυχε την ισοφάριση.
Στο 69΄ο Σεραφίγγος έχασε μεγάλη φάση όταν μόνος απέναντι στον Καραπιπέρη νικήθηκε στο τετ α τετ. Μετά το 70΄τα κουράγια χάθηκαν και στο 75΄ σε απευθείας φάουλ του Δ. Παπαδόπουλου έδιωξε σε κόρνερ ο Λιαπίκος, ενώ λίγο μετά απευθείας κόρνερ του Λουκούμη εξοστρακίστηκε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΑΧΕΡΩΝ (Νίκος Βέκιος): Καραπιπέρης, Σκαμνέλος, Μυρτάϊ, Παπαδόπουλος Γ., Κολιός, Λουκούμης (90΄ Στάϊκος), Τσουγκάρης, Κώστας, Παπαδόπουλος Δ. (89΄ Ευθυμίου), Τζίμας Θ. (82΄ Μουζάκης),Τζίμας Χ.

ΟΜΗΡΟΣ  (Δημήτρης Θεοδοσίου): Λιαπίκος, Τσιφοπανόπουλος, Κάκκος Χ., Αλεξόπουλος, Πασπαλιάρης,Τσάμης, Λαγός, Καλύβας (65΄ Κούσουλας Σ.), Σεραφίγγος, Αποστολίδης, Γούργαρης (73΄ Φράγκος).

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr