ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΚαμία απάντηση για τις εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο

Καμία απάντηση για τις εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο

Καμία απάντηση για τις εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο

Καμία απάντηση για τις εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο

75 μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου με αίτημά τους προς το προσωρινό και διορισμένο Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου ζήτησαν για την άμεση σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη αιρετής διοίκησης του συλλόγου. «Δεν μπορεί ο σύλλογος να παραμένει χωρίς αιρετή διοίκηση για τόσους μήνες χωρίς καμιά απολύτως δικαιολογία» αναφέρουν μεταξύ άλλων στο αίτημά τους.

Η απάντηση από την  προσωρινή διοίκηση του Συλλόγου δεν ήταν σαφής ωστόσο αναφορικά με τη διενέργεια των εκλογών. Το είχαμε σχεδιάσει και προγραμματίσει έγκαιρα και αρκετά πριν την πάροδο του 8μήνου, αναφέρει η σημερινή διοίκηση του Συλλόγου χωρίς να ξεκαθαρίζει πότε θα συγκληθεί η Γενική Συνέλευση.

Ωστόσο στην ανακοίνωσή της η σημερινή διοίκηση Πρωτοδικείου απάντησε με επίθεση στην προηγούμενη πλειοψηφία του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου.

Παρατηρεί μεταξύ άλλων στην απάντησή της ότι 10 από του υπογράφοντες «είναι αυτοί που στις αρχές του Ιούνη ήταν εκλεγμένα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη των οργάνων του Συλλόγου μας έχοντας μάλιστα και την πλειοψηφία».

«Είναι αυτοί που έχοντας την οριακή αιρετή πλειοψηφία απέφευγαν όπως ο διάολος το λιβάνι τις συνελεύσεις. Είναι οι ίδιοι 10 που κατόπιν συνεννόησης, οργάνωσαν, μεθόδευσαν και εν τέλει εκτέλεσαν τις παραιτήσεις τους με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί κανείς να συγκαλέσει συνέλευση και εκλογές.

Είναι αυτοί οι ίδιοι που εγκλώβισαν το Σύλλογο σε μονόδρομο. Ή διοίκηση πρωτοδικείου ή οριστικός αφανισμός. Και όμως αυτοί σήμερα αγωνιούν τάχα μου για το Σύλλογο. Μα τι υποκρισία Θεέ μου…» αναφέρει η διοίκηση Πρωτοδικείου.

Η εσωστρέφεια και οι αντιπαραθέσεις στον Εμπορικό Σύλλογο συνεχίζονται, ενώ πληθαίνουν οι εκτιμήσεις ότι η διοίκηση Πρωτοδικείου θα εξαντλήσει το 8μηνο για να προχωρήσει στην ανάδειξη νέου αιρετού Δ.Σ.

Εφημερίδα ‘Συνείδηση”

Διοργανώσεις και events δεν αρκούν να φέρουν νέα ξενοδοχεία στο Αγρίνιο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ