Καμαρούλα: Δικογραφία σε βάρος αγνώστων για το σπάσιμο των τάφων

Μετά από την καταγγελία χθες το απόγευμα του Προέδρου της Τ.Κ. Καμαρούλας για σπάσιμο τάφων στο κοιμητήριο του χωριού αστυνομικοί του Τμήματος Αγρινίου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Χθες το sinidisi.gr έγραψε επί του θέματος:

“Τον αποτροπιασμό της τοπικής κοινωνίας προκαλεί το κρούσμα βανδαλισμού μνημείων του κοιμητηρίου της Καμαρούλας. Το πρωτοφανές  συμβάν έγινε αντιληπτό χθες (προχθές) το απόγευμα, με τους κατοίκους της Καμαρούλας και των Δύο Ρεμάτων να είναι εμβρόντητοι με το μέγεθος της βαρβαρότητας κάποιων. Ο θυμός και η αναστάτωση που επικρατεί στην περιοχή είναι μεγάλος, καθώς ουδέποτε κατά το παρελθόν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο!

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καμαρούλας Αλέξης Μέρμηγκας καταγγέλλει το γεγονός και ζητά την εύρεση και την τιμωρία των βανδάλων, όπως επίσης και να ληφθούν μέτρα φύλαξης του κοιμητηρίου, τονίζοντας πως: “η εικόνα αυτή είναι ανεπίτρεπτη. Ο χώρος απαιτεί σεβασμό και όσοι το έκαναν θα έπρεπε να ντρέπονται. Η εικόνα μιλάει από μόνη της,ουδέποτε έχω δει κάτι τόσο απάνθρωπο σε κοιμητήριο, πόσο μάλλον στην περιοχή μας. Εκεί έχουμε όλοι μας αγαπημένα πρόσωπα και το αίσχος αυτό που συνέβη δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει ποτέ άλλοτε και πουθενά. Η ασέβεια αυτή προς τους νεκρούς μας δεν έχει όριο. Ντροπή και αίσχος έχω μόνο να πω”.

Αγρίνιο: Ο Γ. Παπαναστασίου στα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας του χειμάρρου Λυκοραχίτη (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)