ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα ΝεαΚαλύβια: Πτώση καλωδίων της ΔΕΗ εγκλώβισε σε όχημα ένα ζευγάρι και μια ηλικιωμένη (εικόνες)

Καλύβια: Πτώση καλωδίων της ΔΕΗ εγκλώβισε σε όχημα ένα ζευγάρι και μια ηλικιωμένη (εικόνες)

Καλύβια: Πτώση καλωδίων της ΔΕΗ εγκλώβισε σε όχημα ένα ζευγάρι και μια ηλικιωμένη (εικόνες)

Καλύβια: Πτώση καλωδίων της ΔΕΗ εγκλώβισε σε όχημα δυο άτομα

Νεότερη ενημέρωση: 

Αίσιο τέλος είχε για ένα ζευγάρι και μια ηλικιωμένη η επιχείρηση απεγκλωβισμού τους από ΙΧ αγροτικό, το οποίο νωρίτερα λόγω της δυνατής βροχόπτωσης και των ανέμων, είχε ακινητοποιηθεί από ηλεκτροφόρα καλώδια παρακείμενου πεσμένου στύλου της ΔΕΗ, στην επαρχιακή οδό Αγρινίου-Καλυβίων, κοντά στον οικισμό Πλατάνου.

Το τεχνικό συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 7 μ.μ. με μικρή καθυστέρηση, εξαιτίας άλλων βλαβών που προέκυψαν από την κακοκαιρία και αφού διέκοψε την παροχή ρεύματος, μαζί με δυο πυροσβέστες έβγαλαν από το όχημα τους τρεις επιβάτες, οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Το όχημα σύμφωνα με πληροφορίες, από το καλώδια υπέστη ζημιά στον ένα άξονα κίνησης, ενώ για τη ζημιά στον στύλο και τα ηλεκτρικά καλώδια, αναμένεται να ενημερωθεί ο εργολάβος που συνεργάζεται με τον ΔΕΔΔΗΕ, ώστε τις επόμενες ώρες ή αύριο, να αποκατασταθεί η ζημιά.

Να αναφέρουμε ότι ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου και ένα περιπολικό της Αστυνομίας βρέθηκαν επί τόπου και επιλήφθηκαν από την πρώτη στιγμή, το συμβάν.

Τέλος πτώσεις κλαδιών λόγω των ανέμων, υπήρξαν και σε άλλα σημεία της περιοχής Καλυβίων, χωρίς όμως να αναφερθούν ζημιές.

Πρώτη ενημέρωση: 

Η σφοδρή απογευματινή βροχόπτωση και οι δυνατοί άνεμοι προκάλεσαν προβλήματα νωρίτερα στο 9o χλμ. της επαρχιακής οδού Αγρινίου-Καλυβίων, με αποτέλεσμα την πτώση ενός στύλου της ΔΕΗ, ενώ ΙΧ αγροτικό που πέρναγε από το σημείο, με δυο επιβαίνοντες, “μπλέχτηκε” στα πεσμένα καλώδια με τον κίνδυνο για τον απεγκλωβισμό τους να είναι μεγάλος.

Ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου και ένα περιπολικό της Αστυνομίας βρίσκονται επί τόπου και αναμένουν συνεργείο της ΔΕΗ για να διακόψει το ρεύμα και να βγουν με ασφάλεια οι επιβαίνοντες του οχήματος.

Επίσης από την πρώτη στιγμή του συμβάντος βρέθηκε στο σημείο και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου, ο οποίος ήταν σε συνεχή επαφή και ενημέρωση με την Πυροσβεστική και την Αστυνομία.

Καλύβια: Πτώση καλωδίων της ΔΕΗ εγκλώβισε σε όχημα δυο άτομα (εικόνες)

Καλύβια: Πτώση καλωδίων της ΔΕΗ εγκλώβισε σε όχημα δυο άτομα (εικόνες)

Καλύβια: Πτώση καλωδίων της ΔΕΗ εγκλώβισε σε όχημα δυο άτομα (εικόνες)

kalyvia.gr / Φωτογραφίες: Δημήτρης Αναστασίου και Άγγελος Πολύζος

Σφοδρή χαλαζόπτωση στην Σκουτερά (video + φωτο)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ