ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΑγρίνιο: Παίζουμε μπάλα για “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Αγρίνιο: Παίζουμε μπάλα για “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Αγρίνιο: Παίζουμε μπάλα για “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Πασχαλινό τουρνουά των ακαδημιών Ποδοσφαίρου, Ελπίδες Αγρινίου και ΠΑΟΚ Καλυβίων, διοργανώνεται στο Αγρίνιο, το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 για την ενίσχυση της Ημερήσιας Φροντίδας, “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Σκοπός της διοργάνωσης, ενόψει μάλιστα των εορτών του Πάσχα, είναι μέσω της συγκεκριμένης εκδήλωσης να γίνει γνωριμία των μικρών αθλητών με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τις δράσεις του, ενώ παράλληλα να υπάρξει από τους φιλάθλους η έμπρακτη στήριξή τους στο έργο της Ημερήσιας Φροντίδας, στα Καλύβια Αγρινίου.

Το τουρνουά αυτό θα είναι στα πλαίσια της αθλητικής παιδείας και του «ευ αγωνίζεσθε», με σκοπό την διαπαιδαγώγηση των συμμετεχόντων στους ποδοσφαιρικούς κανόνες. Για το λόγο αυτό δεν θα υπάρχει νικήτρια ομάδα. Ο χώρος διεξαγωγής θα είναι στις εγκαταστάσεις της ομάδας των Ελπίδων στο Αγρίνιο.

Ώρα έναρξης: 16:00-18:00 μ.μ.

Συμμετέχουσες ομάδες: Ελπίδες Αγρινίου, ΠΑΟΚ Καλυβίων

Για την στήριξη των δράσεων του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θα υπάρχει κουμπαράς κατά τη διεξαγωγή του τουρνουά.

Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι να ενισχύσουν με την παρουσία τους την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία των αθλητικών σωματείων αλλά και τον κοινωνικό σκοπό για το οποίο διοργανώνεται.

kalyvia.gr

Γιώργος Μπερερής: «Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί» (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr