ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΔεν «κάλυψε» το ΣΥΡΙΖΑ η παραίτηση του Γ. Τριανταφυλλάκη

Δεν «κάλυψε» το ΣΥΡΙΖΑ η παραίτηση του Γ. Τριανταφυλλάκη

Δεν «κάλυψε» το ΣΥΡΙΖΑ η παραίτηση του Γ. Τριανταφυλλάκη

Δεν «κάλυψε» το ΣΥΡΙΖΑ η παραίτηση του Γ. Τριανταφυλλάκη

Με αποχώρηση από την άτυπη προεδρία της Επιτροπής Αγώνα του Δήμου Ξηρομέρου ενάντια στο χωροταξικό των ιχθυοκαλλιεργειών, αντέδρασε ο Δήμαρχος Γ. Τριανταφυλλάκης στην τελευταία ανακοίνωση της Επιτροπής που στρέφονταν κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία για τη στάση τους στο θέμα.

«Με απόλυτο σεβασμό πάντα στην διαφορετική άποψη, με κατανόηση των αναγκών όλων των πλευρών, όλο το διάστημα προσπάθησα να αποτρέψω τον κοινωνικό αυτοματισμό που δημιουργούν τα άκρα, έχοντας μια βαθιά δημοκρατική αντίληψη και εμπιστοσύνη στους θεσμούς και την κοινωνία, αναγκάζομαι να αποχωρήσω από την άτυπη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Αγώνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Στην ανακοίνωση της επιτροπής αντέδρασε όπως ήταν αναμενόμενο και ο ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας. Ωστόσο από ό,τι φάνηκε δεν τον… «κάλυψε» η παραίτηση του Γ. Τριανταφυλλάκη. «Η παραίτηση για να έχει την αξία έμπρακτης συγγνώμης θα έπρεπε να οδηγεί στην κατηγορηματική αποδοκιμασία της κατάπτυστης καταγγελίας» ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ο ιερέας μιλούσε με φωνή… γερόντων για να πείθονται τα θύματά του

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ