ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΚαι το καλοκαίρι τα Συσσίτια της Ευαγγελιστρίας Αγρινίου

Και το καλοκαίρι τα Συσσίτια της Ευαγγελιστρίας Αγρινίου

Και το καλοκαίρι τα Συσσίτια της Ευαγγελιστρίας Αγρινίου

Τα Συσσίτια της Ευαγγελιστρίας Αγρινίου στηρίζονται αποκλειστικά από δωρεές ιδιωτών ή επιχειρήσεων (με προσφορά τροφίμων) καθώς και στο ταμείο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου , ο οποίος και τα διοργανώνει.
Ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου καθώς και οι εθελόντριες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα Συσσίτια της Ευαγγελιστρίας Αγρινίου ανακοινώνουν ότι κατόπιν αποφάσεώς τους, τα συσσίτια θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, παρότι η καλοκαιρινή περίοδος και ιδίως αυτή του Αυγούστου είναι ιδιαίτερα δύσκολη, λόγω απουσίας αρκετών εθελοντών.
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ναού και οι εθελόντριες δηλώνουν ότι ουδέποτε έως σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας των Συσσιτίων της Ευαγγελιστρίας Αγρινίου, έχει ληφθεί οιαδήποτε επιδότηση ή επιχορήγηση από ΕΣΠΑ ή από την ΕΕ ή από οποιαδήποτε εκκλησιαστική, πολιτική ή δημόσια Αρχή.
Τα Συσσίτια της Ευαγγελιστρίας Αγρινίου στηρίζονται αποκλειστικά από δωρεές ιδιωτών ή επιχειρήσεων (με προσφορά τροφίμων) καθώς και στο ταμείο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, ο οποίος και τα διοργανώνει.
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ναού ευχαριστεί « θερμά όλους τους αδελφούς μας που στηρίζουν με το υστέρημά τους τα Συσσίτια καθώς και τις εθελόντριες κυρίες, οι οποίες για έκτη συνεχόμενη χρονιά προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους για τη στήριξη απόρων οικογενειών σε όλο το Αγρίνιο, έχοντας προσφέρει πάνω από 325.000 μερίδες φαγητού από τις 12 Δεκεμβρίου 2011,

Μεσολόγγι: Ενημέρωση-Εκπαίδευση σε Βασικές Πρώτες Βοήθειες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr