ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤα καλώδια και οι ράγες δεν κάνουν… φτερά, κάποιος τα κλέβει!

Τα καλώδια και οι ράγες δεν κάνουν… φτερά, κάποιος τα κλέβει!

Τα καλώδια και οι ράγες δεν κάνουν… φτερά, κάποιος τα κλέβει!

Είναι εκπληκτικό αλλά πολλές χιλιάδες ανθρώπων τριγύρω μας κράτησαν πανό για κάθε δυνατό αίτημα στις συγκεντρώσεις που έγιναν σε ολόκληρη την χώρα αλλά δεν μπόρεσε κανείς να σηκώσει ένα πανό ενάντια σε όσους λυμαίνονται τις υποδομές. τος ράγες, τα μέταλλα, τα καλώδια, τον χαλκό και το σίδερο όπου υπάρχει!

Σαν να έχει πέσει κάποια μαζική τύφλωση, δεν βρέθηκε ούτε ένας που να σήκωσε ένα πλακάτ που να ζητά κάθαρση και αυστηρό νόμο για τις “ομάδες πολιτών” που σηκώνουν χιλιόμετρα ολόκληρα από καλώδια και άλλα υλικά που τα πληρώνουμε όλοι μαζί.

Έστω να γραφτεί κάτι για τους κλεπταποδόχους, μιας και στους κλέφτες δεν κάνει να αναφέρονται οι διάφοροι που θεωρούν ότι η κοινωνία είναι ιδανική απλά την χαλάει ο καπιταλισμός.

Μόνο σε ένα συμβάν πριν από λίγα χρόνια είχε συλληφθεί μια συμμορία Ρομά που είχε σηκώσει από τον σιδηρόδρομο Αθήνα-Θεσσαλονίκη 350 ολόκληρα χιλιόμετρα καλωδίων!

Πως είναι δυνατόν να μην μετράει κανείς στις διάφορες διαδηλώσεις αυτό που λέγεται κατά κόρον όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, στον δρόμο στα καφενεία και παντού; Ότι συγκεκριμένες ομάδων πολιτών (και μη) της χώρας ζουν παρασιτικά σε βάρος του εθνικού πλούτου και βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων.

Η απάντηση είναι ότι οι διαδηλώσεις έχουν μέσα τους πολλούς ανθρώπους που θέλουν απλά να εκφράσουν θυμό, απογοήτευση ή θλίψη. Ηγεμονεύονται όμως από την ατζέντα συγκεκριμένων πολιτικών χώρων κι αυτό είναι καταφανέστατο.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Κάνει πρωταθλητισμό στις υποψηφιότητες το Μεσολόγγι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ