ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα Νεα«Καλλωπισμός» πλαστικών κάδων απορριμμάτων από τον Σύνδεσμο Βασιλοπουλιωτών «ΒΕΛΑ»

«Καλλωπισμός» πλαστικών κάδων απορριμμάτων από τον Σύνδεσμο Βασιλοπουλιωτών «ΒΕΛΑ»

«Καλλωπισμός» πλαστικών κάδων απορριμμάτων από τον Σύνδεσμο Βασιλοπουλιωτών «ΒΕΛΑ»

Ενεργοποιώντας το κύτταρο της γειτονιάς σε άμεση επαφή με ενεργούς δημότες της περιοχής του Βασιλόπουλου και μαζί με τη στήριξη του Δήμου Ξηρομέρου, έχει ξεκινήσει μία όμορφη πρωτοβουλία! Η δημιουργία, ο «καλλωπισμός» των πλαστικών κάδων απορριμμάτων.
Ο​ Σύνδεσμος Βασιλοπουλιωτών “ΒΕΛΑ” στο facebook αναφέρει για τη δράση:

ΌΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ!

Με στόχο τη βελτίωση της εικόνας του χωριού μας και της αισθητικής κάθε γειτονιάς του, ξεκινάει ο «καλλωπισμός» των πλαστικών κάδων απορριμμάτων.

Η ζωγραφική στους κάδους είναι ιδέα της νέας και πολύ δραστήριας προέδρου του συλλόγου μας, Ευδοκίας Χελώνα, και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 06/07/20 στης 6 το απόγευμα στο χώρο της παιδικής χαράς και του γηπέδου, στο χωριό μας. Την ιδέα ‘αγκάλιασαν’ αμέσως τα μέλη του δ.σ του συλλόγου καθώς και ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου κος Πάνος Παλιογιάννης και ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Τριανταφυλλάκης. Η δράση θα γίνει σε συνεργασία με το Δήμο, τον Πρόεδρο και το τοπικό συμβουλιο και το Σύλλογο Γυναικών του χωριού μας.

Πριν τη δράση οι κάδοι θα καθαριστούν και απολυμανθούν από συνεργείο καθαριότητας του δήμου. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στη συγκεκριμένη εικαστική παρέμβαση, έχετε δεν έχετε μεγάλο ταλέντο στη ζωγραφική, ελάτε να ομορφύνουμε τους κάδους που είναι μέρος της καθημερινότητας μας.

Δεν χρειάζεται να φέρετε κάτι μαζί σας γιατί όλα τα έχει ρυθμίσει ο σύλλογος.(Γάντια, μπογιές, πινέλα, νερά, αναψυκτικά.)Τα χρώματα θα είναι οικολογικά και όλα τα έξοδα θα καλυφθούν από το ταμείο του συλλόγου μας.

Οι επόμενες δράσεις που θα ακολουθήσουν θα είναι σε επεμβάσεις καθαριότητας σε κεντρικά, επισκέψιμα σημεία του χωριού μας.
Προσεχώς θα ανακοινωθούν και οι τυχόν εκδηλώσεις του Αυγούστου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ευδοκία Χελώνα Πάνος Παπαζώης

Πηγή: xiromeronews.blogspot.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr