Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 42χρονου Αιγύπτιου – Έκανε live στο Facebook

Βίντεο ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ εκτέλεση του 42χρονου Αιγύπτιου σε πυλωτή πολυκατοικίας στην Καλλιθέα είδε το φως της δημοσιότητας.
Ο 42χρονος που ήταν πατέρας δύο παιδιών κι εργαζόταν ως σεκιούριτι σε ξενοδοχείο, βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμούς στην Καλλιθέα μέσα στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου (19.04.2025), με τις Αρχές να εντείνουν τις έρευνες για να βρουν απαντήσεις γύρω από την εκτέλεση του θύματος.
Η σορός του 42χρονου φέρει τραύματα από όπλο σε κεφάλι και λαιμό, ενώ η μηχανή του αυτοκινήτου του βρέθηκε αναμμένη και το παράθυρό κατεβασμένο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι αρχές «βλέπουν» ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά πίσω από το στυγερό έγκλημα, καθώς ο 42χρονος ήταν γνωστός στις Αρχές για σχετικές υποθέσεις.
Όπως βλέπετε στο βίντεο ντοκουμέντο, ο Αιγύπτιος τη στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσής του έκανε live στο Facebook, ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του.