ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤοπικοΣε Καλύβια και Λουτρό

Σε Καλύβια και Λουτρό

Σε Καλύβια και Λουτρό

Ανάμεσα στα σημαντικά ματς της 13ης αγωνιστικής και τελευταίας του πρώτου γύρου στην 2η Κατηγορία, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις στα Καλύβια που ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Παραβόλα καιν στο Λουτρό με το ντέρμπυ του Αμβρακικού κόντρα στον Ηρακλή Αστακού. Σημαντικά επίσης ματς για τις πρώτες θέσεις αυτά στο Ξηροπήγαδο, την Κατούνα και το Χαλκιόπουλο.

 

1ος Όμιλος

Δεσπόζει η αναμέτρηση του Λυγιά με την Παλαιοπαναγιά στο Ξηροπήγαδο, καθώς οι φιλοξενούμενοι μοιράζονται την πρώτη θέση (28 βαθμοί) με την Αναγέννηση Θέρμου κι έχουν μπροστά τους ένα γειτονικό ντέρμπυ που συνήθως έχει ξεχωριστή σημασία. Άλλωστε και ο Λυγιάς (28 βαθμοί)  έχει ελπίδες ακόμα. Η Αναγέννηση με πιο εύκολο έργο στην έδρα της, όπου αντίπαλος είναι ο αδύναμος ΓΟ Μεσολογγίου. Αμφίρροπη αναμέτρηση για Γραμματικού και Άγιο Θωμά που έχουν από 23 και 21 βαθμούς αντίστοιχα, ενώ ο Αστέρας Μεσολογγίου (23 βαθμοί)  έχει πιο βατό ματς υποδεχόμενος την ΑΕ Οινιαδών.

 

2ος Όμιλος

Την δεύτερη θέση μοιράζονται τρεις ομάδες με 23 βαθμούς και δύο εξ αυτών ο ΠΑΟ Καλυβίων με την Παραβόλα παίζουν μεταξύ τους στην έδρα του πρώτου. Η… έτερη ομάδα από τις τρεις, Αστέρας Αγρινίου, παίζει στο ΔΑΚ Αγρινίου με τις όχι ευκαταφρόνητες Ελπίδες. Για την πρωτοπόρο Μυρτιά (34 βαθμοί) υπάρχει σχετικά εύκολο ματς, αν και εκτός έδρας, με την Ένωση Αγίου Δημητρίου. Στο «κόλπο» της ανόδου βρίσκονται πάντα και ο ΠΑΟ Αγρινίου (21 βαθμοί) που υποδέχεται τις Φυτείες, όπως και η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου (20 βαθμοί) που παίζει στην έδρα της Ποταμούλας. Με δεδομένο ότι έχουν δύσκολα ματς οι άλλες ομάδες που μάχονται για την παραμονή, ο νικητής (αν υπάρξει) της αναμέτρησης της Δάφνης με τον Πανοχθιακό στη Μεγάλη Χώρα, θα πάρει βαθμολογική «ανάσα». Μεγαλύτερη ευκαιρία να το πετύχει έχει η Καμαρούλα, υποδεχόμενη την Παντάνασσα.

 

3ος Όμιλος

Ζόρια… για όλους του διεκδικητές της ανόδου. Το τέταρτο Λουτρό (27 βαθμοί) υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ηρακλή (29 βαθμοί), ο δεύτερος Αμφίλοχος (28 βαθμοί) παίζει στην δύσκολη έδρα της Κατούνας και η ΑΕ Βάλτου (27 βαθμοί) υποδέχεται τον «γείτονα» και αξιόλογο Ιδομενέα Εμπεσσού. Σε ένα ματς με τις δικές του ιδιαιτερότητες. Πάντως στον  Όμιλο αυτόν ξεκαθάρισε ο υποβιβασμός μετά την παραίτηση και της ΑΕ Τρύφου, οπότε πέραν των τεσσάρων πρώτων ομάδων οι υπόλοιπες δεν θα έχουν άγχος για το άλλο μισό του πρωταθλήματος.

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr