ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΗ καλή εξαίρεση στον… κανόνα από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας

Η καλή εξαίρεση στον… κανόνα από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας

Η καλή εξαίρεση στον… κανόνα από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας

Μπορεί να μην είμαστε σε περίοδο lockdown, αλλά για την Αστυνομία είναι σα να είμαστε.

Η όχι και τόσο αναμενόμενη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού και τα μέτρα που ελήφθησαν πρόσφατα, όπως η υποχρεωτική χρήση της μάσκας στους κλειστούς χώρους, έχει αναγκάσει τις αστυνομικές υπηρεσίες ανά τη χώρα να απασχολούνται κυρίως με το αντικείμενο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Υπάρχουν όμως και ορισμένα παραδείγματα, που αποτελούν την καλή εξαίρεση στον… κανόνα. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι αυτό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, που παρά τα προβλήματα προσωπικού, που αντιμετωπίζει συνεχίζει να κάνει το καλύτερο δυνατό απέναντι στο έγκλημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η υπηρεσία Ασφαλείας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας, έχει περίπου το ένα τρίτο του προσωπικού από την αντίστοιχη υπηρεσία της Ακαρνανίας, κι όμως καταφέρνει συχνά – πυκνά να εξιχνιάζει υποθέσεις ναρκωτικών, όπλων κτλ.

Και η δραστηριότητα αυτή, όπως πληροφορείται η στήλη, δεν περνά απαρατήρητη καθώς τόσο η ηγεσία της Αστυνομίας, όσο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, γνωρίζουν και αναγνωρίζουν ότι το έργο της Αστυνομίας έχει επιβαρυνθεί και στο ανθρώπινο δυναμικό υπάρχουν θέματα στελέχωσης.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Θέμα ημερών η αλλαγή στο φανάρι της Παπαφώτη

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr