Τα καλά της διακοπής

Συχνά οι ομάδες που έχουν βρει ρυθμό φοβούνται για τις επιπτώσεις μιας διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων και πως θα τους βρει η επανέναρξή τους. Αυτό ορισμένες φορές αποτελεί απλά μια δικαιολογία, καθώς οι πραγματικά καλοδουλεμένες ομάδες έχουν τις λύσεις, ή έχουν προσαρμόσει το προπονητικό πρόγραμμα στα δεδομένα αυτά. Πάντως για τον Παναιτωλικό η διακοπή του ερχόμενου Σαβαβτοκύριακου δεν αποτελεί πρόβλημα.

Όταν μια ομάδα δουλεύει μεθοδικά  δεν επηρεάζεται σε αξιομνημόνευτο βαθμό από  μια τέτοια (γνωστή εκ των προτέρων) διακοπή. Αντίθετα στη συγκεκριμένη περίπτωση θα αποθεραπευτεί ένας σημαντικός παίκτης, ο Έρικ Μορένο. Άλλωστε η πιο ρεαλιστική οπτική των κυανοκίτρινων φανερώνει πως στα τελευταία ματς δεν βρήκαν τόσο το ρυθμό  που επιθυμεί ο Χάβος, μα περισότερο είχαν ρέντα. Με δεδομένη την άποψη της τεχνικής ηγεσίας, ότι ο Παναιτωλικός είναι καινούρια ομάδα, βάζει λογικής η διακοπή αυτή θα βοηθήσει για να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος και πιο δουλεμένος.

 

Το πήρε

Ο Στέλιος Μαλεζάς προτιμήθηκε  στην ψηφοφορία (της ιστοσελίδας της ΠΑΕ) για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού στο παιχνίδι με την  Κέρκυρα. Πήρε  το 51% των ηλεκτρονικών ψήφων και αποτελεί  ιδιαίτερη επιλογή, καθώς σε τέτοια ματς δύσκολα διακρίνεται  η συμβολή παίκτη της άμυνας. Μαζί του ήταν υποψήφιοι ο Μαρτίνες και ο Μπεχαράνο.

 

Καταλήγουν αύριο

Αύριο, Παρασκευή, αναμένεται να οριστούν από την Σούπερ Λιγκ οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής των επόμενων αγωνιστικών έως το τέλος του πρώτου γύρου (11η – 17η). έχει ήδη υπάρξει επικοινωνία με όλες τις ομάδες, οι οποίες επεξεργάστηκαν ένα προσχέδιο και κατέθεσαν τη συμφωνία τους ή τις ενστάσεις τους με γνώμωνα την δική τους πλευρά. Ανάμεσα σ’ αυτές τις αγωνιστικές υπάρχει και η εκκρεμότητα της 6ης, στην οποία ο Παναιτωλικός υποδέχεται  τον Παναθηναϊκό. Αυτή η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί 3 & 4 Δεκεμβρίου, ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη.

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr