ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΗ κακοκαιρία συνεχίζει να «χτυπά» τη Δυτική Ελλάδα – Ποια πλοία δεν εκτελούν δρομολόγια

Η κακοκαιρία συνεχίζει να «χτυπά» τη Δυτική Ελλάδα – Ποια πλοία δεν εκτελούν δρομολόγια

Η κακοκαιρία συνεχίζει να «χτυπά» τη Δυτική Ελλάδα – Ποια πλοία δεν εκτελούν δρομολόγια

Η κακοκαιρία πλήττει τη δυτική Ελλάδα και προκάλεσε κατολίσθηση στον Ελαιώνα Αιγίου, με την κυκλοφορία των οχημάτων προς Αθήνα στην Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών να διεξάγεται μέσω αμφιδρόμησης από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η κατολίσθηση έχει σημειωθεί στον Ελαιώνα Αιγίου και γι’ αυτό έχει κλείσει το ρεύμα προς Αθήνα στην Εθνική Οδό.

Πρόκειται για την 4η κατολίσθηση από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα, σύμφωνα με την εκπομπή.

Η κακοκαιρία ήδη πλήττει πολλές περιοχές στη δυτική Ελλάδα. Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις ξεσπούν σε πόλεις και πεδιάδες, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται νερά στους δρόμους ενώ οι ισχυροί άνεμοι προκαλούν προβλήματα σε περιοχές της Αχαΐας και της Ηλείας.

Οι πολύ σφοδρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης μεγαλώνουν τον κίνδυνο κάποιας κατολίσθησης και γι’ αυτό τον λόγο στην Εθνική Οδό βρίσκονται μηχανήματα του Δήμου προκειμένου να αποτρέψουν κάτι τέτοιο να συμβεί.

Κλειστή η πορθμιακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου
Κλειστή είναι η πορθμειακή γραμμή Ρίου Αντίρρίου καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Η πορθμειακή γραμμή έχει κλείσει από τις 15:00 της Τρίτης (28.11.2023), σύμφωνα με το nafpaktianews.gr.

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ