ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΚακοχαρακτηρίζουν τη μέθοδο και όχι τα ανεπαρκή μέσα

Κακοχαρακτηρίζουν τη μέθοδο και όχι τα ανεπαρκή μέσα

Κακοχαρακτηρίζουν τη μέθοδο και όχι τα ανεπαρκή μέσα

«Δεν μπορούμε να αποτελούμε το κακό παράδειγμα» είπε ο δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου αναφορικά με την δια τηλεδιάσκεψης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου.

Η ευχή βεβαίως όλων ήταν η επόμενη συνεδρίαση να γίνει δια ζώσης, ωστόσο ο Γ. Παπαναστασίου διευκρίνισε ότι μόνο αν επιτραπεί κάτι τέτοιο με εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών θα μπορεί να γίνει κιόλας. Πάντως η ζέση ορισμένων για δια ζώσης συνεδρίαση έφερε και προτάσεις ακόμη και για αλλαγή του χώρου των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Η ατάκα πάντως του δημάρχου Αγρινίου ήταν και μια έμμεση απάντηση σε όσους έσπευσαν να κακοχαρακτηρίσουν την τηλεδιάσκεψη.

Πάντως έχει τη σημασία του και αυτό ότι δηλαδή την προσεχή Δευτέρα και ο (κομμουνιστικός) δήμος Πατρέων με την «αντιδημοκρατική» τηλεδιάσκεψη θα συνεδριάσει….

Η αλήθεια είναι ότι στο Αγρίνιο η τηλεδιάσκεψη σε γενικές γραμμές ήταν μια αποτυχία, καθώς συνδυάστηκε με πολλά τεχνικά προβλήματα. Αλλά δεν φταίει η μέθοδος… Το γεγονός ότι οι συνδέσεις των περισσότερων ήταν κακές ή το ότι αρκετοί δεν είχαν τις κατάλληλες κάμερες και μικρόφωνα δεν φαίνεται να απασχόλησε κανένα.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr