ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΚακή εκδοχή της Βlack Friday το timing του καλαθιού

Κακή εκδοχή της Βlack Friday το timing του καλαθιού

Κακή εκδοχή της Βlack Friday το timing του καλαθιού

Κακή εκδοχή της Βlack Friday το timing του καλαθιού

Πρεμιέρα έκανε χθες το «καλάθι του νοικοκυριού» μέσω του οποίου προβλέπεται η συγκράτηση των τιμών σε βασικά αγαθά ενώ θα «γεμίσει» με προϊόντα απαραίτητα για τη διαβίωση των καταναλωτών.

Βεβαίως υπάρχουν και όχι άδικα πολλές επιφυλάξεις –και όχι άδικα- για το αποτέλεσμα θα έχει αυτή η πρωτοβουλία. Πάντως ο κόσμος που πιέζεται από τον πληθωρισμό, θα ήθελε να δει να λειτουργεί προς το συμφέρον του και γιατί όχι να γίνει και ένα έναυσμα για να λειτουργήσει καλύτερα ο ανταγωνισμός μεταξύ των αλυσίδων.

Ενδεικτικό πάντως του ενδιαφέροντος είναι ότι χθες η μεγάλη επισκεψιμότητα στην πλατφόρμα e-katanalotis είχε ως αποτέλεσμα να «πέσει» για αρκετή ώρα.

Το μεγάλο ερώτημα βέβαια είναι γιατί ένα τέτοιο μέτρο δεν ελήφθη προτού ο πληθωρισμός εκτοξευτεί στο 12%. «Το καλάθι του νοικοκυριού είναι απάτη σαν το Black Friday, που ανεβάζουν την αρχική τιμή και δήθεν σου έκαναν έκπτωση» έγραψε κάποιος χρήστης του twitter. Και δεν έχει άδικο. Η αργοπορημένη πρωτοβουλία μοιάζει με κακής εκδοχή της Βlack Friday.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

“Έκλεισε” το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ