ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΚαιρός: Σύννεφα κουνουπιδιού δίνουν χαλάζι και καταιγίδες

Καιρός: Σύννεφα κουνουπιδιού δίνουν χαλάζι και καταιγίδες

Καιρός: Σύννεφα κουνουπιδιού δίνουν χαλάζι και καταιγίδες

Άστατος θα παραμείνει ο καιρός τις επόμενες μέρες και θα έχουμε έντονα φαινόμενα ακόμη και με χαλάζι  και καταιγίδες.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, αρκετές ηπειρωτικές περιοχές δείχνουν να μπαίνουν σε μια τροχιά καθημερινών, και σε τοπικό επίπεδο, δυνητικά ισχυρών βροχών ή καταιγίδων, φαινόμενα που κατά τη διάρκεια μάλιστα της Παρασκευής θα ενταθούν και σε αρκετές περιοχές της δυτικής, κεντρικής και κυρίως της βόρειας Ελλάδας, έτσι ώστε δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν και αρκετά προβλήματα.

Όπως είπε, μάλιστα, σε πολλές περιοχές της χώρας θα δούμε σύννεφα σε σχήμα κουνουπιδιού που θα δώσουν καταιγίδες και χαλάζι.

Ειδικότερα, το πρωί της Τετάρτης σε πολλές περιοχές θα έχουμε λιακάδα, αλλά και αρκετά σύννεφα σε κεντρική και δυτική Μακεδονία, Θεσσαλία, Στερεά και Αττική.

Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά η αστάθεια θα γίνεται πολύ έντονη σε πολλές περιοχές, όπως στα ορεινά και ημιορεινά της Πελοποννήσου, της Στερεάς, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της Μακεδονίας.

Το βράδυ όμως οι βροχές και οι καταιγίδες θα επισκεφθούν και τις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.

Η θερμοκρασία την Τετάρτη στα ηπειρωτικά από 30 έως 31 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχουμε αραιές συννεφιές το πρωί και από το μεσημέρι στα ορεινά ίσως έχουμε μπόρες και καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 22 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη το πρωινό θα είναι συννεφιασμένο και από το μεσημέρι και μετά θα υπάρξουν περισσότερα σύννεφα, ενώ το βράδυ ο άστατος καιρός θα επηρεάσει όλη την περιφέρεια. Η θερμοκρασία από 19 έως 27 βαθμούς.

in.gr

Πάτρα: Πέθανε στα 38 της η Δήμητρα Παπασημακοπούλου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ