ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΚαιρός: Αγριεύει από το απόγευμα στην Αττική με βροχές και καταιγίδες (ΧΑΡΤΗΣ)

Καιρός: Αγριεύει από το απόγευμα στην Αττική με βροχές και καταιγίδες (ΧΑΡΤΗΣ)

Καιρός: Αγριεύει από το απόγευμα στην Αττική με βροχές και καταιγίδες (ΧΑΡΤΗΣ)

Με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ να είναι και σήμερα σε ισχύ οι βροχές και οι καταιγίδες θα συνεχιστούν. Σύμφωνα με το meteo.gr για το υπόλοιπο της ημέρας, περιμένουμε περαιτέρω ένταση των φαινομένων από τα δυτικά, όπου θα εκδηλωθούν τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, και βαθμιαία επέκτασή τους σε πολλές περιοχές της χώρας.

Εκτός της Δυτικής Ελλάδας, αναμένεται να επηρεαστούν σημαντικά, η Πελοπόννησος, η Δυτική και Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το εσωτερικό της Θεσσαλίας, τα Δωδεκάνησα και προς το βράδυ οι Κυκλάδες.

Οι βροχές που εκδηλώνονται κατά περιόδους στην Αττική, είναι πολύ πιθανό να ενταθούν πρόσκαιρα από τις απογευματινές ώρες και να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες.

Με τη χρήση περιοχικών προγνωστικών μοντέλων υψηλής ανάλυσης, είμαστε σε θέση να προβλέψουμε με αυξημένη ακρίβεια και λεπτομέρεια τις περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο καθώς και την ένταση της ηλεκτρικής δραστηριότητας. Στους χάρτες που ακολουθεί φαίνεται η κατανομή του ολικού υετού έως το βράδυ της Δευτέρας, όπως προβλέπεται από το μοντέλο BOLAM, και η ένταση της ηλεκτρικής δραστηριότητας τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας σύμφωνα με το προγνωστικό σύστημα ΕΡΜΗΣ.

meteo.gr

Διάρρηξη στο κοινοτικό κτίριο Καλυβίων (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr