ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΚαίρια η παρέμβαση της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας Διάσωσης (Ε.Ο.Ε.Δ.) Μεσολογγίου – Εντόπισε σώο ηλικιωμένο

Καίρια η παρέμβαση της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας Διάσωσης (Ε.Ο.Ε.Δ.) Μεσολογγίου – Εντόπισε σώο ηλικιωμένο

Καίρια η παρέμβαση της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας Διάσωσης (Ε.Ο.Ε.Δ.) Μεσολογγίου – Εντόπισε σώο ηλικιωμένο

Αίσιο τέλος στην αγωνία, έπειτα από εξαφάνιση ηλικιωμένου στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, προσέφερε κλιμάκιο του Σταθμού ετοιμότητας Αττικής της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας Διάσωσης  (Ε.Ο.Ε.Δ.) Μεσολογγίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, ο  85χρονος εξαφανίστηκε από το σπίτι του στο Περιστέρι και άρχισε να αναζητείται από τους οικείους του. Σε τηλεφωνική επικοινωνία στο κινητό του μονολογούσε: “Χάθηκα στο βουνό”.

Το αίτημα από τους οικείους για ανάληψη δράσης της Ε.Ο.Ε.Δ. στις έρευνες, σχεδίασε και υλοποίησε ο αξιωματικός του Στρατού Ξηράς και Διασώστης της Ε.Ο.Ε.Δ Νικόλαος Πατούλιας έπειτα από έγκριση του σχεδίου δράσης της Ομάδος από τον πρόεδρο Διονύση Τσιρόγλου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, περί ώρα 18.20 ο ηλικιωμένος εντοπίζεται στο Βόρειο Τομέα του “Ποίκιλον Όρους” επί δασικής οδού και σε απόσταση 18 χιλιομέτρων από την οικεία του. Η προσέγγιση έγινε στις 19.10 όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε σώος μαζί με τον γιο του.

Ο γιος του σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ομάδος Διονύση Τσιρόγλου ευχαρίστησε συγκινημένος για την άμεση προσφορά, ανταπόκριση και κινητοποίηση του Σταθμού ετοιμότητας της Ε.Ο.Ε.Δ η οποία ήταν καταλυτική λόγου του μεγάλου τομέα αστικός-δασικός και την προχωρημένη-επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του ηλικιωμένου πατέρα του.

Ο Δήμος Αγρινίου στην εκδήλωση για το “Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →