ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑμφιλοχιαΚαινούριο απορριμματοφόρο με σύστημα πλύσης κάδων προμηθεύτηκε ο Δήμος Αμφιλοχίας (εικόνες)

Καινούριο απορριμματοφόρο με σύστημα πλύσης κάδων προμηθεύτηκε ο Δήμος Αμφιλοχίας (εικόνες)

Καινούριο απορριμματοφόρο με σύστημα πλύσης κάδων προμηθεύτηκε ο Δήμος  Αμφιλοχίας (εικόνες)

Με ένα καινούριο απορριμματοφόρο όχημα, το οποίο επιπλέον διαθέτει σύστημα πλύσης κάδων, ενισχύθηκε ο στόλος των οχημάτων του Δήμου Αμφιλοχίας.

Το όχημα θα χρησιμοποιηθεί από το Τμήμα Καθαριότητας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της δυνατότητας αποκομιδής απορριμμάτων και η αξιοποίησή του θα βελτιώσει σημαντικά τη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας, προς όφελος των δημοτών.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για απορριμματοφόρο με μύλο χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων, το οποίο διαθέτει και επιπλέον μηχανισμό ο οποίος επιτρέπει την πλύση κάδων σκουπιδιών, είτε κατά το άδειασμά τους στον μύλο είτε σε δεύτερο χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι έως τώρα ο Δήμος Αμφιλοχίας δεν διέθετε ανάλογο σύστημα και έτσι αποκαθίσταται μια σοβαρή έλλειψη στον εξοπλισμό του.

Το όχημα, συνολικού κόστους 168.516,00 €, παραλήφθηκε την Τετάρτη (21.12..22) από επιτροπή παραλαβής και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Νίκο Μπεχλιούλη, ενώ η προμήθεια του έγινε κατόπιν σχετικού διαγωνισμού. Το κόστος του καλύφθηκε από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», με χρηματοδότηση 150.000€ ενώ το υπόλοιπο ποσό καλύφθηκε από πόρους του Δήμου Αμφιλοχίας.

Τοπίο βγαλμένο από παραμύθι η χριστουγεννιάτικα “ντυμένη” Ναύπακτος (εικόνες – βίντεο)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ