ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΚαινούργιο: Τρόμος από τρελή πορεία αυτοκινήτου,τράκαρε με σταθμευμένο αυτοκίνητο και κατέληξε σε αυλή οικίας (ΦΩΤΟ)

Καινούργιο: Τρόμος από τρελή πορεία αυτοκινήτου,τράκαρε με σταθμευμένο αυτοκίνητο και κατέληξε σε αυλή οικίας (ΦΩΤΟ)

Καινούργιο: Τρόμος από τρελή πορεία αυτοκινήτου,τράκαρε με σταθμευμένο αυτοκίνητο και κατέληξε σε αυλή οικίας (ΦΩΤΟ)

Στο δρόμο έβγαλε τα μεσάνυχτα τους κατοίκους της οδού Αναπαύσεως ο εκκωφαντικός θόρυβος από σύγκρουση λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ο οδηγός ι.χ οχήματος το οποίο κινούνταν στο ρεύμα προς λίμνη έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αρχικά να προσκρούσει σε σταθμευμένο ι.χ αυτοκίνητο και στην συνέχεια να καταλήγει σε άυλη οικίας ξηλώνοντας την τέντα,σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν κάτοικοι.

Το όχημα αποχώρησε από το σημείο ενώ ο ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και 2 περιπολικά της Τροχαίας μετέβησαν στο σημείο και κατέγραψαν το συμβάν.

Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κίνηση και από το συμβάν προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο και στην εγκατάσταση της τέντας.

Οι κάτοικοι είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι καθώς και στον συγκεκριμένο δρόμο με αυξημένη κίνηση πεζών,ποδηλάτων και παιδιών τα οχήματα κινούνται συχνά με μεγάλες ταχύτητες προκαλώντας φόβο σε περίπτωση ατυχήματος.

Η Τροχαία Αγρινίου κατέγραψε το συμβάν και προχώρησε σε αναζητήσεις για τον εντοπισμό του οδηγού ο οποίος αποχώρησε από το σημείο.

kainourgiopress.gr

Στους 146 οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα – 50χρονος το τελευταίο θύμα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr