ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΚαινούργιο: Συνεχίζεται η συγκέντρωση φαρμάκων στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Καινούργιο: Συνεχίζεται η συγκέντρωση φαρμάκων στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Καινούργιο: Συνεχίζεται η συγκέντρωση φαρμάκων στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Συνεχίζεται η συγκέντρωση φαρμάκων στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Αγρινίου.
Η δράση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή του Πάσχα.
Επειδή όλοι έχουμε φάρμακα τα οποία ίσως δεν χρειαζόμαστε ας ελέγξουμε τους χώρους που τα έχουμε και ας προσφέρουμε ότι δεν χρειαζόμαστε, στηρίζοντας την Δράση.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ  ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ …!

Τα φάρμακα που δεν χρειάζεστε, εμείς τα έχουμε ανάγκη…!
Το Κοινωνικό Φαρμακείο Αγρινίου σε συνεργασία με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο «Τριχωνίδα» και τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καινουργίου της Δημοτικής Ενότητας Θεστιέων οργανώνει δράση για τη συγκέντρωση φαρμάκων απαραίτητων για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου.
Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας απευθύνεται προς όλους τους πολίτες οι οποίοι θα μπορούν από την Κυριακή των Βαΐων  μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα να προσφέρουν φάρμακα και υγειονομικό υλικό που δεν τους είναι πλέον απαραίτητο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καινουργίου κατά τις ώρες  λειτουργίας του Ιερού Ναού.
Το Κοινωνικό Φαρμακείο Αγρινίου παρέχει δωρεάν φάρμακα και υγειονομικό υλικό στις πιο αδύναμες και ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού αποτελώντας μέρος ενός δικτύου κοινωνικών δομών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κοινωνικό Φαρμακείο Αγρινίου στην οδό Παλαμά 20 και στο τηλέφωνο 2641033582.

kainourgiopress.blogspot.com
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ