ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΚαινούργιο :Σε κλίμα συγκίνησης ο π.Χριστόφορος Δαβράζος αποχαιρέτισε το ποίμνιό του(VIDEO)

Καινούργιο :Σε κλίμα συγκίνησης ο π.Χριστόφορος Δαβράζος αποχαιρέτισε το ποίμνιό του(VIDEO)

Καινούργιο :Σε κλίμα συγκίνησης ο π.Χριστόφορος Δαβράζος αποχαιρέτισε το ποίμνιό του(VIDEO)

Την συνταξιοδότησή του ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα λίγο πριν την απόλυση του Πανηγυρικού Εσπερινού στον Ι.Ν Αγίου Δημητρίου ο συνεφημέριος του ναού π.Χριστόφορος Δαβράζος.

Ο π.Χριστόφορος υπηρέτησε ως κληρικός  της  Ι.Μ Αιτωλίας και Ακαρνανίας το λόγο του θεού και μετά από 43 χρόνια προσφοράς  βγαίνει στην σύνταξη.

Σε φορτισμένη ατμόσφαιρα και κλίμα συγκίνησης το ανακοίνωσε σήμερα παραμονή της μεγάλης εορτής για το Καινούργιο ,του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Δημητρίου.

Ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ Κοσμά για την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία αλλά και τους ενορίτες και όλους τους Καινουργιώτες που όλα αυτά τα χρόνια του πρόσφεραν απλόχερα την αγάπη τους,ενώ όπως ανέφερε επιθυμεί να παραμείνει δίπλα τους και να συνεχίσει να εκτελεί τα καθήκοντά του ως ιερέας.

“Η ιεροσύνη δεν συνταξιοδοτείται…Δεν σας αποχαιρετώ αλλά σας ευχαριστώ και θα είμαι δίπλα σας, να σας προσφέρω ότι μπορώ ,ότι χρειαστεί να σας στηρίξω και να σας βοηθήσω πάντα  με την χάρη του Θεού” τόνισε κλείνοντας τον λόγο του.

Δείτε το video εδώ:

https://www.facebook.com/100009855819039/videos/1301170153554833/

kainourgiopress.blogspot.com

Σήμερα 25 Οκτωβρίου εορτάζουν οι Άγιοι Μαρκιανός και Μαρτύριος οι νοτάριοι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr