ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΚαινούργιο – Κάτω Τραγάνα: Οι ζημιές με το πρώτο φως της ημέρας (εικόνες)

Καινούργιο – Κάτω Τραγάνα: Οι ζημιές με το πρώτο φως της ημέρας (εικόνες)

Καινούργιο – Κάτω Τραγάνα: Οι ζημιές με το πρώτο φως της ημέρας (εικόνες)

Μνήμες 2017 έζησαν οι κάτοικοι του Καινουργίου και της Κάτω Τραγάνας. Από τις 3 τα ξεμωράματα του Σαββάτου δίνουν μάχη με την κακοκαιρία. Στην ευρύτερη περιοχή υπερχείλισαν 5 ρέματα δημιουργώντας ζημιές. Στο Καινούργιο πλημμύρισαν 3 σπίτια, ενώ στην Κάτω Τραγάνα οι ζημιές εντοπίζονται σε 10 περίπου σπίτια.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Καινουργίου Βασίλη Καραγκούνη: “από τις 3 τα ξημερώματα ξεκίνησαν τα προβλήματα. Υπερχείλισαν 5 ρέματα σε Καινούργιο και Κάτω Τραγάνα.

Στην περιοχή που είναι το “Λιόγερμα” και στην περιοχή που είναι ο “Περιβολάρης” υπήρξαν τα σημαντικότερα προβλήματα. Στην Κάτω Τραγάνα πλημμύρισαν 10 σπίτια και στο Καινούργιο 3.

Ο λόγος που συνέβη αυτό στο “Λιόγερμα” είναι λόγω του στενέματος της γέφυρας. Έχει αποφασιστεί και εγκριθεί η διαπλάτυνσή της, αλλά δεν πρόλαβαν να ξεκινήσουν τις εργασίες.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου μηχανήματα του δήμου Αγρινίου, της Περιφέρειας και μισθωμένα έχουν ξεκινήσει την αποκατάσταση των ζημιών”.

Τα προβλήματα όμως δεν εντοπίζονται μόνο στην συγκεκριμένη περιοχή, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε αγροτικούς δρόμους μέχρι και την περιοχή της Παλικαριάς.

  Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Ποιες περιοχές θα πλήξει σήμερα – Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr