ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΣτο Καινούριο τα 4,1 εκ. ευρώ του Τζόκερ! – Η τύχη «χαμογέλασε» στην Αιτωλοακαρνανία (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο Καινούριο τα 4,1 εκ. ευρώ του Τζόκερ! – Η τύχη «χαμογέλασε» στην Αιτωλοακαρνανία (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο Καινούριο τα 4,1 εκ. ευρώ του Τζόκερ! – Η τύχη «χαμογέλασε» στην Αιτωλοακαρνανία (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ένα τυχερό δελτίο, βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά την προχθεσινή διαλογή της 1863ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζει το ποσό των € 4.149.788,43.
Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο Καινούργιο, με απλή συμμετοχή, έξι στήλες, αξίας 3 ευρώ! Επίσης, δύο τυχερά δελτία βρέθηκαν στην 2η κατηγορία (5) τα οποία φέρουν δύο και τέσσερις επιτυχίες αντίστοιχα, όπου η κάθε επιτυχία κερδίζει από € 14.668,69. Το ένα εξ’ αυτών παίχτηκε στην Πάτρα.

3 tzoker

tzoker1
Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου στο Καινούριο, Βασιλική Αντωνοπούλου

Το τυχερό δελτίο, κατατέθηκε, μεταξύ Παρασκευής και Κυριακής στο πρακτορείο ΟΠΑΠ της Βασιλικής Αντωνοπούλου στο Καινούριο. Η κ. Αντωνοπούλου μιλώντας στη «Σ» δήλωσε: «δεν γνωρίζω αν είναι άνδρας ή γυναίκα, ούτε έχω κάποια υποψία για το ποιος μπορεί να είναι. Το δελτίο παίχτηκε με 3 ευρώ και σίγουρα θα το συμπλήρωσε μόνος του. Στο πρακτορείο μας έχουν ξανακληρωθεί μεγάλα ποσά, μέχρι και 80.000 ευρώ. Αυτό όμως είναι το μεγαλύτερο. Εύχομαι ο άνθρωπος που τα κέρδισε να έχει υγεία και να πάνε σε καλή μεριά».

Το ποσό αυτό, είναι πιθανότατα το μεγαλύτερο που «έλαχε» ποτέ στην Αιτωλοακαρνανία και κυρίως στην περιοχή του Αγρινίου. Για την ιστορία όμως να αναφέρουμε πως τον Αύγουστο του 2016 ένας υπερτυχερός από το Αγρίνιο είχε κερδίσει 3 εκ. ευρώ και πάλι στο Τζόκερ. Εμείς θα έχουμε παρά να ευχηθούμε σε καλή μεριά!

Κων/νος Χονδρός

Μοράρ: «Χαρούμενος που ήρθα»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr