ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΚαινούριο: Απόπειρα διάρρηξης σε οικία που κοιμόντουσαν ανήλικα παιδιά!

Καινούριο: Απόπειρα διάρρηξης σε οικία που κοιμόντουσαν ανήλικα παιδιά!

Καινούριο: Απόπειρα διάρρηξης σε οικία που κοιμόντουσαν ανήλικα παιδιά!

Στόχος διαρρηκτών έγινε σήμερα τα ξημερώματα οικία στο Καινούριο στην οποία μάλιστα εκτός των ιδιοκτητών κοιμόντουσαν εντός, δύο ανήλικα παιδιά!

Οι δράστες προσπάθησαν στις 04:00 τα ξημερώματα να παραβιάσουν μπαλκονόπορτες Α’ ορόφου, ενώ ο θόρυβος ξύπνησε την ιδιοκτήτρια που αμέσως άναψε τα φώτα και ειδοποίησε την Αστυνομία και γείτονες.
Αν και η Αστυνομία έφθασε άμεσα στο σημείο και ξεκίνησε τις αναζητήσεις πέριξ των χώρων και στην ευρύτερη περιοχή, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι έρευνες από την αστυνομία που παρέμεινε στο σημείο, συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα, χωρίς αποτέλεσμα.

Σήμερα θα εξεταστεί το υλικό από κάμερες που κατέγραφαν αρκετά σημεία, ενώ φαίνεται ότι οι δράστες παρακολουθούσαν την οικία, καθώς η πλευρά που πιθανολογείται ότι ανέβηκαν δεν ήταν εμφανή και χρειάστηκε να διασχίσουν διπλανές ιδιοκτησίες.

Η άμεση αντίδραση των ενοίκων ήταν αυτή που τους γλύτωσε από τα χειρότερα, ενώ οι ιδιοκτήτες προχωρούν στην εγκατάσταση νέων καμερών και συναγερμού μετά την περιπέτεια που πέρασαν, η οποία ευτυχώς είχε καλό τέλος.

Φαίνεται επίσης ότι οι διαρρήκτες επανήλθαν μετά τις συνεχείς απόπειρες που καταγράφηκαν στο Καινούργιο το καλοκαίρι και όλοι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, λαμβάνοντας όλες τις προφυλάξεις, καθώς η οποιαδήποτε οικία μπορεί να είναι ο επόμενος στόχος.

kainourgiopress.blogspot.com

Δυτική Ελλάδα: Εξαρθρώθηκε πολυμελής σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά και στην Αιτωλοακαρνανία (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

 

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ