ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΚ. Λύρος: Μπαίνει ξανά στη διεκδίκηση κατασκευής φωτοβολταϊκού πάρκου ο Δήμος Μεσολογγίου

Κ. Λύρος: Μπαίνει ξανά στη διεκδίκηση κατασκευής φωτοβολταϊκού πάρκου ο Δήμος Μεσολογγίου

Κ. Λύρος: Μπαίνει ξανά στη διεκδίκηση κατασκευής φωτοβολταϊκού πάρκου ο Δήμος Μεσολογγίου

Μπαίνει ξανά στη διεκδίκηση κατασκευής φωτοβολταϊκού πάρκου ο Δήμος Μεσολογγίου και για  το θέμα ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος ήδη έχει αναλάβει μια σειρά πρωτοβουλιών και δήλωσε σχετικά:

«Μετά τα νέα δεδομένα στον ενεργειακό χάρτη της χώρας μας που ορίζει η πρόσφατη νομοθεσία η Δημοτική Αρχή  επανεκκινεί  τις διαδικασίες για απόκτηση φ/β πάρκου από το Δήμο μας και τα Νομικά Πρόσωπα.

Αδήριτη ανάγκη να προχωρήσει η ΔΕΥΑΜ,  η οικονομική κατάσταση τη οποίας με τις συνεχιζόμενες ανατιμήσεις και τα αβάσταχτα χρέη χειροτερεύει. Η πίστη μας ότι  η ενεργειακή αυτονομία είναι η μόνη ελπίδα στη ΔΕΥΑΜ, ώστε να μην μοιάζει με “βαρέλι δίχως πάτο”, παραμένει ισχυρή όπως πάντα και δεν θα πάψουμε να την διεκδικούμε, παράλληλα με τα αλλά μέτρα εξυγίανσης της. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας είχαμε σήμερα συνάντηση ενημέρωσης με τον Σκαρμούτσο Παντελή, επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία για τo Mέλλον».  Ευελπιστούμε αυτή τη φορά στη συναντίληψη των μελών του δημοτικού συμβουλίου μας ώστε να προχωρήσουμε γρήγορα και χωρίς εμπόδια».

Δήμος Ναυπακτίας: Πολιτιστικό Πρόγραμμα για το Καλοκαίρι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ