ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΚ. Λύρος για «Acheloos Run»: Τέτοιες διοργανώσεις προάγουν τον αθλητισμό, προβάλλουν και δίνουν αναπτυξιακή ώθηση στον τόπο μας 

Κ. Λύρος για «Acheloos Run»: Τέτοιες διοργανώσεις προάγουν τον αθλητισμό, προβάλλουν και δίνουν αναπτυξιακή ώθηση στον τόπο μας 

Κ. Λύρος για «Acheloos Run»: Τέτοιες διοργανώσεις προάγουν τον αθλητισμό, προβάλλουν και δίνουν αναπτυξιακή ώθηση στον τόπο μας 

Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Κ. Λύρος τοποθετήθηκε για την διοργάνωση «Acheloos Run» και τόνισε: Τέτοιες διοργανώσεις προάγουν τον αθλητισμό, προβάλλουν και δίνουν αναπτυξιακή ώθηση στον τόπο μας. 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «AcheloosRun» στις Οινιάδες αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις

Κ. Λύρος για «Acheloos Run»: Τέτοιες διοργανώσεις προάγουν τον αθλητισμό, προβάλλουν και δίνουν αναπτυξιακή ώθηση στον τόπο μας Η μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση που ήταν μια συνδιοργάνωση του Acheloos Running Teamμε το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου με την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον για τον αγώνα και τις παράλληλες εκδηλώσεις να είναι εντυπωσιακή ξεπερνώντας τα γεωγραφικά όρια του Δήμου μας.

Στο πλαίσιο της όλης διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε και το 1ο Gala Αχελώος όπου ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος, στην ομιλία του συνεχάρη τους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες και τους εθελοντές σημειώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή έθεσε από την πρώτη μέρα της θητείας της τον αθλητισμό σε πρώτο πλάνο και θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε τέτοιες δράσεις, τις οποίες θα στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις.

«Αυτή η αθλητική διοργάνωση, σε συνδυασμό με την προσπάθεια της δημοτικής αρχής για την αναβάθμιση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αθλητικά δρώμενα που λαμβάνουν χώρα στο Δήμο μας όπως το kitesurf στο Διόνι Κατοχής κάθε καλοκαίρι, ανοίγουν το δρόμο για την τουριστική αξιοποίηση της περιοχής και την σταθερή εδραίωση σειράς μορφών εναλλακτικού τουρισμού» ανέφερε ο Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου.

Κ. Λύρος για «Acheloos Run»: Τέτοιες διοργανώσεις προάγουν τον αθλητισμό, προβάλλουν και δίνουν αναπτυξιακή ώθηση στον τόπο μας Επιπροσθέτως ο Κώστας Λύρος παρουσίασε τα μεγάλα έργα που σχεδίασε και υλοποιεί η Δημοτική Αρχή, μεταξύ αυτών, η αναβάθμιση του Βιολογικού καθαρισμού Οινιαδών και η αγροτική οδοποιία από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης , τα οποία είναι σε φάση δημοπράτησης καθώς και η ένταξη του συνόλου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια, καθώς και έργα μικρότερης κλίμακας αλλά άκρως αναγκαία για την περιοχή, όπως οι επισκευές του Γυμνασίου Νεοχωρίου, η ηλεκτροδότηση των καταστημάτων του Λούρου, ασφαλτοστρώσεις Νεοχώρι και Κατοχή και άλλα που προγραμματίζονται και θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Κ. Λύρος για «Acheloos Run»: Τέτοιες διοργανώσεις προάγουν τον αθλητισμό, προβάλλουν και δίνουν αναπτυξιακή ώθηση στον τόπο μας Στο 1ο Gala Αχελώος παρέστησαν και τοποθετήθηκαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων, Αθανάσιος Μαυρομμάτης, ο Πρόεδρος Πράσινου Ταμείου, Ευστάθιος Σταθόπουλος, ο Εκπρόσωπος ΔΑΠΠΕΠ ,Νίκος Παπαγεωργίου, oΑντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Αγρινίου, Σπύρος Φλώρος,o Πρόεδρος των Κτιριακών Υποδομών ΑΕ, Τίμος Κατσίπος και ο Σύμβουλος Στρατηγικής Οργανισμών & Επιχειρήσεων ,Βασίλης Τουντόπουλος.

Την δράση χαιρέτησαν με μήνυμα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφεραν να παραστούν δια ζώσης.

Κ. Λύρος για «Acheloos Run»: Τέτοιες διοργανώσεις προάγουν τον αθλητισμό, προβάλλουν και δίνουν αναπτυξιακή ώθηση στον τόπο μας 

Συλληπτήριο μήνυμα από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Μεσολογγίου για τον Χρ. Σακαρέλλο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ