ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΚ. Καραγκούνης: Στην Αιτωλοακαρνανία ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης για σημαντικές εξαγγελίες τον Δεκέμβριο

Κ. Καραγκούνης: Στην Αιτωλοακαρνανία ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης για σημαντικές εξαγγελίες τον Δεκέμβριο

Κ. Καραγκούνης: Στην Αιτωλοακαρνανία ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης για σημαντικές εξαγγελίες τον Δεκέμβριο

Σημαντικές εξαγγελίες πρόκειται να κάνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς, όπως γνωστοποίησε ο βουλευτής Κώστας Καραγκούνης, για το σκοπό αυτό πρόκειται το Δεκέμβριο να επισκεφθεί την Αιτωλοακαρνανία.

Ο κ. Καραγκούνης σε επικοινωνία με τον κ. Γεωργαντά συζήτησε θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο και ενημερώθηκε για το σχεδιασμό που αφορά την Αιτωλοακαρνανία. Στις οριστικές εντάξεις έργων που θα ανακοινώσει ο υπουργός, ανάμεσα στα άλλα, περιλαμβάνονται αυτά που αφορούν τους ΤΟΕΒ.

Τι ανακοίνωσε το γραφείο του κ. Καραγκούνη:

“Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κύριος Κώστας Καραγκούνης με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κύριο Γιώργο Γεωργαντά για τα τρέχοντα ζητήματα του αγροτικού κόσμου του νομού.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε για τους νέους αγρότες, το κόστος παραγωγής αλλά και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν συνολικά οι αγρότες μας από τα κοινοτικά κονδύλια.

Συζητήθηκε επίσης η πολύ σημαντική ενημέρωση που θα γίνει σήμερα στο νομό μας από το υπουργείο για την υλοποίηση του ΥΔΩΡ 2.0 στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Ο υπουργός ενημέρωσε τον κύριο Καραγκούνη ότι τον Δεκέμβριο θα επισκεφθεί το νόμο μας και θα ανακοινώσει τις οριστικές εντάξεις των έργων που αφορούν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και την γραμματεία Ενωσιακών Πόρων (ΣΔΙΤ,ΤΟΜΕΑΚΑ και ΠΑΑ) όπως για παράδειγμα τα έργα αναβάθμισης των ΤΟΕΒ μας.

Ο κύριος Καραγκούνης ευχαρίστησε τον υπουργό για τις προσπάθειες που κάνει τόσο ο ίδιος όσο και συνολικά η Κυβέρνηση για τη στήριξη της πιο ευαίσθητης επαγγελματικά ομάδας, αυτής των αγροτών, που ειδικά στη σημερινή συγκυρία πλήττεται περισσότερο απ’ όλες”.

Covid-19: Πάνω από 800 τα νέα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία – 164 θάνατοι σε μία εβδομάδα στη χώρα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ