ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΚ. Καραγκούνης: Οι πολίτες εμπιστεύονται την κυβέρνηση της ΝΔ – Συνέντευξη στο “Δυτικά Fm 92,8” (βίντεο)

Κ. Καραγκούνης: Οι πολίτες εμπιστεύονται την κυβέρνηση της ΝΔ – Συνέντευξη στο “Δυτικά Fm 92,8” (βίντεο)

Κ. Καραγκούνης: Οι πολίτες εμπιστεύονται την κυβέρνηση της ΝΔ – Συνέντευξη στο “Δυτικά Fm 92,8” (βίντεο)

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Δυτικά Fm 92,8»και την εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» παραχώρησε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας για την εικόνα της κυβέρνησης, τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, αλλά και για τα ζητήματα της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο βουλευτής της ΝΔ κάνοντας μια αποτίμηση του κυβερνητικού έργου τη διετία που πέρασε και σημειώνοντας πως θέλει να βλέπει το… ποτήρι μισογεμάτο, εκτίμησε ότι «η κυβέρνηση τα έχει πάει καλά και αυτό αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις. Όπως κι αν τις μελετήσει κανείς υπάρχει μια μεγάλη πολιτική κυριαρχία του Κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ και ταυτόχρονα υπάρχει μια στασιμότητα της αντιπολίτευσης, κάτι που δεν συμβαίνει πουθενά στην Ευρώπη. Οπότε υπάρχει μια μεγάλη εμπιστοσύνη των πολιτών στην κυβέρνηση, γιατί έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία τα ζητήματα της πανδημίας, της οικονομίας, αλλά και τα εθνικά θέματα».

Ο Κ. Καραγκούνης κάνοντας αυτή την αποτίμηση σημείωσε ότι «δεν ήταν μια εύκολη περίοδος για καμία χωρά στον κόσμο, διότι οι προκλήσεις ήταν τεράστιες».

Ωστόσο πρόσθεσε ότι «προφανώς αυτή την περίοδο υπήρξαν και αδυναμίες και προβλήματα» και παραδέχθηκε ότι ένα από αυτά ήταν οι καταστροφικές πυρκαγιές όπου «φάνηκαν και εγγενείς αδυναμίες πολλών ετών».

Αναλυτικά στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας «Συνείδηση»

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Καραγκούνη στο “Δυτικά Fm 92,8” και το Δημήτρη Παπαδάκη στο βίντεο που ακολουθεί:

Παρουσιάστηκε ο νέος Ηλεκτρονικός Οδηγός του Πολίτη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr