ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΚ. Γιαννόπουλος σε Σ. Κωστίκογλου: Μετάλλιο το να μη θεωρείτε εσείς συνάδελφο

Κ. Γιαννόπουλος σε Σ. Κωστίκογλου: Μετάλλιο το να μη θεωρείτε εσείς συνάδελφο

Κ. Γιαννόπουλος σε Σ. Κωστίκογλου: Μετάλλιο το να μη θεωρείτε εσείς συνάδελφο

Υψηλούς τόνους χρησιμοποιεί στην ανοικτή του επιστολή ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, με αποδέκτη τον πρόεδρο Σωκράτη Κωστίκογλου, απαντώντας σε ανακοίνωσή του όπου γινόταν λόγος  για “κατήφορο” της Συλλογικής Κίνησης.

Σε αυτήν αναφέρει:

Κ. Κωστίκογλου,

Ευχαριστώ για τη διαφήμιση που μου κάνετε με την προσωπική αναφορά του ονόματος μου.

Δε θα μπω στη λογική του ξεκατινιάσματος όσο και αν προσπαθείτε να στρέψετε εκεί  την κουβέντα. Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και γι’ αυτό δε θα προσπαθήσω καν να αποδομήσω τη γεμάτη ψέματα και ανακρίβειες προσωπική σας επιστολή.

Θα απαντήσω μόνο στο ποιος μου δίνει το δικαίωμα να εκφράζομαι ελεύθερα. Η διακήρυξη των ανθρώπινων δικαιωμάτων, το Σύνταγμα και το καταστατικό του Συλλόγου που ανήκω.

Από την άλλη οι δικές σας πρακτικές θυμίζουν σκοτεινές εποχές ενός άλλου καθεστώτος, απόλυτης λογοκρισίας, σκληρής προπαγάνδας και στοχευμένης παραπληροφόρησης. Δε θα διευκρινίσω καν σε ποιο καθεστώς αναφέρομαι, μας ενημερώνει η γειτονιά σας ότι το ακούτε συχνά τελευταία.

Μεγαλύτερο μετάλλιο για την ελάχιστη διαδρομή μου στα διοικητικά του Συλλόγου, από το να μη με θεωρείτε ΕΣΕΙΣ συνάδελφο, δε μπορούσατε να μου δώσετε.

Ευχαριστώ που δε τσουβαλιάζετε και μένα με τον αυθαίρετο, αυταρχικό, ανήθικο, προκλητικό  τρόπο που κατήγγειλαν 96 μέλη πως διοικείτε το Σύλλογο.

Μέλος του ΔΣ του ΕΣΑ

Κων/νος Γιαννόπουλος

«Ξεδόντιασαν» πολυδαίδαλο κύκλωμα ανάμεσά τους και 54 γιατροί που έβαλαν μέσα τον ΕΟΠΥΥ 5 εκατ. ευρώ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr