ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοσμοςJean-Paul Belmondo: Η ανατριχιαστική στιγμή του τελευταίου χαιρετισμού υπό τους ήχους του Ennio Morricone (βίντεο)

Jean-Paul Belmondo: Η ανατριχιαστική στιγμή του τελευταίου χαιρετισμού υπό τους ήχους του Ennio Morricone (βίντεο)

Jean-Paul Belmondo: Η ανατριχιαστική στιγμή του τελευταίου χαιρετισμού υπό τους ήχους του Ennio Morricone (βίντεο)

Ο Μακρόν, υπουργοί, καλλιτέχνες και απλός κόσμος βρέθηκαν στην τελετή αποχαιρετισμού, που έγινε την Πέμπτη, για τον Jean-Paul Belmondo στο Παρίσι. 

Το φέρετρο του διάσημου ηθοποιού που απεβίωσε την περασμένη Δευτέρα σε ηλικία 88 ετών, μεταφέρθηκε σκεπασμένο με τη γαλλική σημαία, για την απόδοση τιμών στο στρατιωτικό μουσείο Les Invalides του Παρισιού, όπου είναι θαμμένος ο Μέγας Ναπολέων.

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν πίσω από τις μπάρες ασφαλείας γύρω από την εκκλησία, στο κέντρο του Παρισιού ή κάθονταν στους υπαίθριους χώρους των διάσημων καφέ της συνοικίας, χειροκροτώντας την άφιξη της νεκροφόρας που μετέφερε το φέρετρο.

Με την ορχήστρα της Εθνικής Φρουράς της Γαλλίας να ερμηνεύει το θρυλικό “Chi Mai”, το μουσικό θέμα που έγραψε ο Ennio Morricone για την ταινία “Le Professionnel” του Georges Lautner, ξέσπασαν όλοι σε λυγμούς. Ένα αντίο όπως αρμόζει σε έναν μεγάλο ηθοποιό.

Πηγή: popaganda.gr

ΕΟΚ: Ο Τσαγκρώνης είναι ο παράγοντας που διώκεται για απόπειρα βιασμού – «Είναι στημένη η δίωξη» απαντά εκείνος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ