ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤοπικοΉττες για τις Μεικτές

Ήττες για τις Μεικτές

Τόσο η ομάδα Νέων, όσο και αυτή των Παίδων της Αιτωλοακαρνανίας ηττήθηκαν από τις αντίστοιχες της Αχαΐας. Οπωσδήποτε σ’ αυτές τις ηλικίες μετράει – περισσότερο ίσως – η ατομική βελτίωση των παικτών στα πλαίσια πάντα της ομαδικής τακτικής. Γι΄αυτό ούτε οι ήττες είναι πλήγμα, ούτε οι νίκες λόγος ενθουσιασμού.
Η ομάδα Νέων έχασε (4-1) από έναν φανερά καλύτερο αντίπαλο. Πολύ νωρίς το σκορ άνοιξε για τους νικητές ο Θεοδωρόπουλος και στο 19΄ οι Πατρινοί διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Διαμαντόπουλο. Μείωσε προσωρινά με τον Γεωργούση η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας , αλλά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Μπούμπαλης διαμόρφωσε το 3-1 και τα τέταρτο γκολ των νικητών ήλθε στο τέλος του αγώνα από τον Χριστόπουλο.
Για την Αιτωλοακαρνανία έπαιξαν: Πολίτης, Μπακαδήμας, Καβαλάρης, Μακρής, Αντωνόπουλος, Δελημήτσος, Πατίλας (46΄ Παπαθανάσης), Κώης (55΄ Βασιλείου), Γεωργούσης, Κοτρώτσος (32΄Καζατζης), Ρούσης.

Και οι Παίδες δέχθηκαν γκολ νωρίς από τον Δαύλα και στο 9΄ έγινε το 2-0 από τον Αθανασακόπουλο. Στο 15΄το σκορ είχε γίνει κιόλας 3-0 από τον Μασούρα. Κάτι το χαλάρωμα των αντιπάλων, κάτι το γκολ του Ζαρλακούτη στις αρχές της επανάληψης που μείωσε το σκορ, οι Αιτωλοακαρνάνες κέρδισαν τις εντυπώσεις στο δεύτερρο ημίχρονο.
Για τους Παίδες της Αιτωλοακαρνανίας αγωνίστηκαν: Κούρτης, Ζερβουλάκος, Χοχτούλας, Μελιάδης, Λιάβας, Ποσονίδης, Φραγκούλης (41΄ Αντωνόπουλος), Ράπτης, Πανταζής, Σκόνδρας (17΄Ζαρλακούτης), Τσουκαλάς(41΄ Ντούλιας).

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr