Ήταν και… γούρικη

Ήταν και… γούρικη

Για τους προληπτικούς ο αριθμός 13 είναι κακός «οιωνός», οπότε και η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αυτή διεξήχθη για την Γ΄Κατηγορία Αιτωλοακαρνανίας το περασμένο Σαββατοκύριακο και για πολλές ομάδες μόνο… γρουσούζικη δεν ήταν. Για κάποιες άλλες μοιραία δεν συνοδεύτηκε από κακό αποτέλεσμα. Ειδικά για τις ομάδες της Μακρυνείας (Παπαδάτες, Ζευγαράκι, Άγιο Ανδρέα)  αυτή αγωνιστική ήταν πολύ ευνοϊκή.

Στο πρώτο Όμιλο ο ΑΟ Παπαδατών νίκησε 2-0 την Γαλατά και τον κράτησε πέντε πόντους πίσω από την τετράδα, ενώ το  Ζευγαράκι με την εκτός έδρας επικράτηση (1-3) κόντρα  στον Αχελώο Νεοχωρίου απέκτησε προβάδισμα 6 βαθμών για την δεύτερη θέση. Πρώτος πάντα ο Αράκυνθος Ματαράγκας με το 7-0 επί του ΑΟ Πενταλόφου, σκορ με το οποίο νίκησαν και οι Νέοι Ναυπάκτου τον Ηρακλή Μεσολογγίου. Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:  ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ 31, ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ 28, ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ 22, ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 22, Μ.ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ ΓΑΛΑΤΑ 17, ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ* 17, ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ* 7, ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ* 6, ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΣ/ΓΙΟΥ* 1.

«Σκόνταψε» αναπάντεχα ο Ρηγανάς στην έδρα του Μακρυνειακού (2-2) γεγονός που ευνόησε τον Άγιο Ανδρέα, ο οποίος πέρασε με 0-2 από την έδρα της Ρίγανης. Πάντως το +2 της Θύελλας δεν την «απαλλάσσει» από την ανάγκη για  νίκη στην έδρα του Ρηγανά, όταν… έλθει η ώρα, καθώς η Θύελλα δεν έχει κάνει ακόμα το ρεπό του β΄γύρου. Η Σκουτερά παρά το 2-2 στη Γαβαλού κρατά σταθερά την 3η θέση και ισόπαλη ήταν επίσης η Λεπενού με το Ελαιόφυτο (1-1).  Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 28, ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ* 26, ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ 22, ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ* 18, ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ* 11, ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ* 11, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ 11, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥ 10, ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ 9.

Η μάχη Χρυσοβίτσας και Πυραμίδας Σαρδηνίων συνεχίζει να είναι η πιο ενδιαφέρουσα στον τρίτο Όμιλο. Τα Σαρδήνινα έχασαν έδαφος λόγω του ρεπό, αλλά θα το κάνει και η Χρυσοβίτσα, η οποία αυτή την αγωνιστική νίκησε 3-0 την Κεχρινιά. Απώλειες για τον ΑΟ Σπάρτο με το 0-0 στην έδρα της Σκουρτούς, ενώ ο Παναμβρακικός Μπούκας δεν είχε πρόβλημα (4-0) με το τρίτο Αρχοντοχώρι. Ο Αίας Αμφιλοχίας πήρε το πρώτο του βαθμό μετά το 2-2 με την Μπαμπίνη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ* 33, ΑΟ ΣΠΑΡΤΟΥ 24, ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ* 22, ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ 22, ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΙΝΙΩΝ* 19, ΔΥΡΙΕΙΣ ΣΚΟΥΡΤΟΥΣ 14, ΑΕ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ 7, ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ* 7, ΑΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ 1.

 

  • Στις βαθμολογίες με αστερίσκο οι ομάδες που έκαναν το ρεπό και στον δεύτερο γύρο.
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr