ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταiSyriza και… τραπεζάκι, αλλά  ο πήχης χαμηλώνει…

iSyriza και… τραπεζάκι, αλλά  ο πήχης χαμηλώνει…

iSyriza και… τραπεζάκι, αλλά  ο πήχης χαμηλώνει…

Οι αλλαγές δεν έρχονται από την μία μέρα στην άλλη.

Έτσι μπορεί στον ΣΥΡΙΖΑ να αποφάσισαν να εκσυγχρονιστούν υιοθετώντας μία ηλεκτρονική πλατφόρμα για την εγγραφή νέων μελών, αλλά διατήρησαν και την παραδοσιακή μέθοδο για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες.

Έτσι στην ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ που έγινε την περασμένη Δευτέρα στο Αγρίνιο, παρουσία του γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη, υπήρχε και το παραδοσιακό τραπεζάκι… Οι χειρόγραφες αιτήσεις ήταν εκεί και περίμεναν τους ενδιαφερόμενους. Και βεβαίως είχε κάποια αποτέλεσμα η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο… τραπεζάκι αυτό γράφτηκαν, όπως πληροφορείται η στήλη, περί τα 40 άτομα. Όχι άσχημη επίδοση μέσα σε ένα απόγευμα. Μόνο που δεν θα είναι κάθε απόγευμα εδώ ο Σκουρλέτης…

Πάντως στον ΣΥΡΙΖΑ αντελήφθησαν πως ο αρχικός τους στόχος, να εγγραφούν ως μέλη ένας στους δέκα ψηφοφόρους του κόμματος, ήταν εξωπραγματικός κι έτσι ξεκίνησαν οι προς τα κάτω αναπροσαρμογές.

Αρχικά ο πήχης έπεσε στα περίπου 100.000 μέλη σε πανελλαδικό επίπεδο, επειδή όμως και πάλι ο αριθμός αυτός φαινόταν μεγάλος, ο στόχος επικαιροποιήθηκε στις 70.000.

Και ποιος ξέρει πόσο ακόμη θα κατέβει ο πήχης για να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ από πάνω.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Η φωτογραφία με τα χαμόγελα μετά τη Μενδώνη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr