Ιστορικό: Η Ferrari αλλάζει το όνομά της - Δείτε πως θα λέγεται

Η Ferrari ανακοίνωσε ότι από το γκραν πρι του Μαϊάμι και μετά θα έχει άλλο όνομα.

ferrari

Η Ferrari θα προχωρήσει σε αλλαγές από το γκραν πρι του Μαϊάμι και μετά. Συγκεκριμένα η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε μια πολυετή συνεργασία με την εταιρεία Hewlett-Packard, η οποία έγινε ο χορηγός τίτλου της ομάδας.

Η ομάδα θα ονομάζεται «Scuderia Ferrari HP» από εδώ και στο εξής, με την συμφωνία χορηγίας τίτλου να επεκτείνεται στην ομάδα F1 Academy της Ferrari και στα esports της. Εκτός από την συμφωνία χορηγίας τίτλου, η πολυεθνική εταιρεία πληροφορικής θα παρέχει υπηρεσίες, από υπολογιστές, εκτυπωτές μέχρι και hardware τεχνολογικό υλικό.

«Ο ιδρυτής μας (Έντσο Φερράρι) μας μεταλαμπάδευσε την συνεχή θέλησή του για πρόοδο. Από αυτόν πηγάζει το πείσμα για να καινοτομούμε τόσο στον δρόμο όσο και στην πίστα. Στην HP, διακρίναμε τις ίδιες αξίες, που την καθιστούν έναν ιδανικό συνεργάτη. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε αυτή την συνεργασία, αντιμετωπίζοντας μαζί νέες προκλήσεις», δήλωσε ο CEO της Ferrari, Μπενεντέτο Βίνια.

Ο συνεργάτης, πλέον, του Βίνια και CEO της HP, Ενρίκιε Λόρες συμπλήρωσε: «Και οι δύο εταιρείες έχουν πλούσια ιστορία που έχει αντέξει με το πέρασμα του χρόνου. Μέσα από αυτή την μοναδική συνεργασία, έχουμε επίσης την ευκαιρία να αποκτήσουμε ένα νέο κοινό και να μεγαλώσουμε, επιχειρηματικά, την εταιρεία μας. Από κοινού θα χρησιμοποιήσουμε την παγκόσμια σκηνή του μηχανοκίνητου αθλητισμού για να επιταχύνουμε τις διαδικασίες βιώσιμων καινοτομιών».

sportal.gr