ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΊσως επωφεληθεί αργότερα ο Δούκας από τις επαφές που κάνει τώρα

Ίσως επωφεληθεί αργότερα ο Δούκας από τις επαφές που κάνει τώρα

Ίσως επωφεληθεί αργότερα ο Δούκας από τις επαφές που κάνει τώρα

Ο… φέρελπις νέος Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας  θα το παλέψει όσο μπορεί για την προεδρία της ΚΕΔΕ.

Δεν είναι εύκολα τα πράγματα βέβαια. Η ΝΔ μπορεί να δέχθηκε κάποια πλήγματα στον επαναληπτικό γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ωστόσο οι συσχετισμοί στο κεντρικό όργανο της Αυτοδιοίκησης παραμένουν υπέρ της και έτσι ο Λάζαρος Κυρίζογλου παραμένει το φαβορί.

Η επίσκεψή του Χάρη Δούκα στο Δημαρχείο Αμφιλοχίας υποθέτουμε ότι δεν είχε στόχο να πεισθεί ο Σάκης Τορουνίδης να τον ψηφίσει… Το ζήτημα είναι ο Χάρης Δούκας να ακούσει και κάτι από εμπειρότερους από αυτόν στα δημόσια πράγματα.

Η περιοδεία ανά την Ελλάδα και οι επαφές που κάνει ο καθηγητής και εσχάτως Δήμαρχος Χάρης Δούκας, στο πλαίσιο των εκλογών για την ΚΕΔΕ, μπορεί να του φανούν χρήσιμες σε μεταγενέστερο χρόνο. Και αυτό γιατί ο Ανδρουλάκης δεν «τραβάει»…  και επωφελείται μόνο από την καρικατούρα που τείνει να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι μόνο η έλλειψη στρατηγικής, η θολούρα σε πολλές θέσεις του ΠΑΣΟΚ, η αντιδεξιά ρητορική που θυμίζει δεκαετία ’80 -όλα αυτά μπορεί να είναι και υποκειμενικά- είναι και το γεγονός ότι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις δεν εμφανίζονται κατά πλειοψηφία να κρίνουν ως καταλληλότερο πρωθυπουργό τον αρχηγό του κόμματός τους.

Η αυτοδιοίκηση είναι μεγάλο «σχολείο», αν ο Χάρης Δούκας αποδειχθεί όχι ανεπίδεκτος μαθήσεως και εγκαταλείψει φιλοκαταληψιακές θέσεις, τότε ποτέ δεν ξέρεις…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Οκτώ μήνες μετά τις εκλογές και γίνεται χαμός παντού!

 

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ