ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΟικονομιαΗ ΙSOMAT στο Διεθνές Φόρουμ Αρχιτεκτονικής “SHARE Athens 2022”

Η ΙSOMAT στο Διεθνές Φόρουμ Αρχιτεκτονικής “SHARE Athens 2022”

Η ΙSOMAT στο Διεθνές Φόρουμ Αρχιτεκτονικής “SHARE Athens 2022”

Η  ISOMAT, σήμερα Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, συμμετέχει στην 4η συνάντηση του Διεθνούς Φόρουμ Αρχιτεκτονικής “SHARE Athens” που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Μπενάκη – Πειραιώς 138.

Το “SHARE Athens 2022” διοργανώνεται από τον φορέα SHARE Architects και το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής με την υποστήριξη της ISOMAT και άλλων εταιριών. Φέτος, είναι αφιερωμένο σε έργα μεγάλης κλίμακας, τη βιωσιμότητα μέσω του σχεδιασμού και το μέλλον της αστικής ζωής.

Όπως κάθε χρονιά, το SHARE θα αποτελέσει το σκηνικό της αρχιτεκτονικής αριστείας, θα παρουσιάσει το έργο κορυφαίων αρχιτεκτόνων στο κοινό και θα προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες επαγγελματικής δικτύωσης στους επισκέπτες του.

Στα πλαίσια της συζήτησης σχετικά με την καινοτομία στις αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές τεχνολογίες, ο Κωνσταντίνος Ασλάνης, Διευθυντής Έρευνας-Ανάπτυξης & Τεχνικής Υποστήριξης της ISOΜΑΤ θα συμμετέχει σε debate με θέμα την χρήση των καινοτόμων eco-friendly προϊόντων και την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των κατασκευών.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →