ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΙσχυρή εντολή στον Θανάση Παπαθανάση και από την Αμφιλοχία

Ισχυρή εντολή στον Θανάση Παπαθανάση και από την Αμφιλοχία

Ισχυρή εντολή στον Θανάση Παπαθανάση και από την Αμφιλοχία

Με απόλυτη επιτυχία και τεράστια προσέλευση κόσμου ολοκληρώθηκε η προεκλογική συγκέντρωση στην Αμφιλοχία, του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία,  Θανάση Παπαθανάση.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Θανάση Παπαθανάση και κατέκλυσε το χώρο από νωρίς το απόγευμα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών τον υποδέχτηκαν θερμά με χειροκροτήματα, συνθήματα και παλμό, με τον ίδιο να συγκινείται από την θερμή υποδοχή τους.

Ο Θανάσης Παπαθανάσης γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα της Αμφιλοχίας, στα οποία αναφέρθηκε αναλυτικά· τις υποδομές, την υγεία, τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις, ώστε να δημιουργηθούν κίνητρα και ευκαιρίες στους νέους για να παραμείνουν στον τόπο τους και να δημιουργήσουν.

Κατά την ομιλία του δήλωσε:

«Θα είμαι πάντα δίπλα σας, αρωγός, σύμμαχος στον αγώνα που δίνετε καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο.Μαζί θα ξεπερνάμε τα εμπόδια. Μαζί θα δυναμώσουμε τον πρωτογενή τομέα. Η  Αμφιλοχία έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης, πρέπει ο πλούτος να παραμείνει στον τόπο μας κι όχι απλά να είμαστε οι παραγωγοί. Πρέπει η μεταποίηση και η εμπορία να μη χάνονται σε άλλες κατευθύνσεις. Ο τόπος μας είναι ευλογημένος, μαζί μπορούμε να τον ανεβάσουμε ψηλά».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ