Ηράκλειο: Περιστατικό εκφοβισμού σε σχολείο - Καταγγελία 7χρονης

Νέο περιστατικό άγριου εκφοβισμού σε σχολείο, αυτήν τη φορά στο Ηράκλειο Αττικής, ήρθε την πέμπτη (25.05.2023) στο φως της δημοσιότητας.

sxoleio mathtria

Νέο περιστατικό άγριου εκφοβισμού σε σχολείο, αυτήν τη φορά στο Ηράκλειο Αττικής, ήρθε την πέμπτη (25.05.2023) στο φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικές αρχές διερευνούν ένα περίεργο περιστατικό στο Ηράκλειο, όπου ένα κοριτσάκι 7 ετών φαίνεται να είπε στη μητέρα του ότι είχε πέσει θύμα άγριου bullying μέσα στο σχολείο του.

Η καταγγελία φέρεται να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερο προβληματισμό από την ΕΛ.ΑΣ., καθώς το κοριτσάκι, που πήγε μαζί με τη μητέρα του στην αστυνομία, φέρεται να άλλαξε την κατάθεσή του, η οποία έγινε παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα μέσα στο σχολικό ή οικογενειακό περιβάλλον του και το 7χρονο κοριτσάκι να θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του, ενδεχομένως τους φόβους του.

Όπως αναφέρεται, αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις και από το σχολικό περιβάλλον του παιδιού, από τον διευθυντή αλλά και τους δασκάλους του σχολείου, καθώς και από το οικογενειακό περιβάλλον του 7χρονου, ώστε να διαπιστωθεί εάν ισχύουν τα λεγόμενα του ανήλικου.

Πηγή: newsit.gr

Λάρισα: Κατασχέθηκαν αναβολικά και σφαίρες όπλου – Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα