ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΚαι ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Δημήτρη Κωστακιώτη: «Αφού η Βαλαβάνη δεν εμπιστεύεται τα δημόσια νοσοκομεία να παραιτηθεί»

Και ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Δημήτρη Κωστακιώτη: «Αφού η Βαλαβάνη δεν εμπιστεύεται τα δημόσια νοσοκομεία να παραιτηθεί»

Και ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Δημήτρη Κωστακιώτη:  «Αφού η Βαλαβάνη δεν εμπιστεύεται τα δημόσια νοσοκομεία να παραιτηθεί»

Δριμεία επίθεση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και προέδρου της ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών, Δημήτρη Βαρνάβα, καθώς και του υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ Δημήτρη Κωστακιώτη, με αφορμή τη νοσηλεία της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών σε ιδιωτική κλινική

Συνέπεια… αριστερών λόγων και έργων, ειδάλλως αποχώρηση από την κυβέρνηση, ζητεί από την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών κυρία Νάντια Βαλαβάνη ο εκπρόσωπος των νοσοκομειακών γιατρών του ΕΣΥ κ. Δημήτρης Βαρνάβας, με αφορμή την επιλογή της να νοσηλευτεί σε μεγάλη ιδιωτική κλινική.
«Δημόσια πρόσωπα που δεν εμπιστεύονται θεσμούς και υπηρεσίες τις οποίες κάνει χρήση ο ελληνικός λαός έχουν μια και μόνη επιλογή: να ιδιωτεύσουν» ήταν η δημόσια σκληρή δήλωση που επιφύλαξε για την συναγωνίστρια του στον ΣΥΡΙΖΑ ο γιατρός του ΕΣΥ, κ. Βαρνάβας.
Επιπλέον, και αφού της εύχεται καλή ανάρρωση, θέτει και το «ηθικής τάξης ζήτημα» που αφορά τις καταθέσεις της ίδιας και άλλων κυβερνητικών στελεχών σε ξένες τράπεζες. «Οφείλουν να τις επαναπατρίσουν αυτοστιγμεί» δηλώνει κατηγορηματικά.

Ταυτόχρονα ο δικός μας υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Δημήτρης Κωστακιώτης μέσω fb αναπαρήγαγε την παραπάνω δήλωση και έχει προκαλέσει εκτενή σχολιασμό στο fb με τα σχόλια να είναι, ως επί το πλείστον υπέρ του.
Παράλληλα όμως έχει προκαλέσει και …ημικρανία στα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία δεν το είδαν με το ίδιο καλό μάτι.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ