ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΥπερβολές για Μαρτίνες

Υπερβολές για Μαρτίνες

Θέμα άνοιξε, καθώς δεν υπήρχε και αγωνιστική δράση  τις προηγούμενες μέρες, με επίκεντρο τον Νίκολας Μαρτίνες και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Είναι δεδομένο πως ο Αργεντινός με τις εμφανίσεις του (από πέρσι ακόμα) θα ήταν επιθυμητός σε οποιαδήποτε ομάδα της Σούπερ Λιγκ και ο Παναιτωλικός έσπευσε πριν λίγο καιρό να επεκτείνει το συμβόλαιό του για ένα χρόνο, έως τον Ιούνιο του  2016.

Στην πραγματικότητα είναι λίγες οι ομάδες που θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν, αφού όσο έχει συμβόλαιο με τους κυανοκίτρινους ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να προσφέρει οικονομικά ανταλλάγματα στην ΠΑΕ Παναιτωλικός.  Ίσως, δε, να μην φτάνει και… όλο το χρυσάφι του κόσμου, όσο ο  Παναιτωλικός δεν παίρνει αξιόπιστες βοήθειες από άλλους παίκτες, εκτός του Μαρτίνες. Αλλά κι αν μετρήσει το χρήμα, μόνο ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ (που δεν βιάζεται ακόμα) θα μπορούσαν να το διαθέσουν απ’ την εγχώρια αγορά.  Έχουν ανάγκη έναν τέτοιο παίκτη τόσο πολύ και θα τους στοιχίσει λιγότερα από κάποιον ελεύθερο, προερχόμενο από το  εξωτερικό;

Υπάρχει και το ενδεχόμενο πρότασης εκτός συνόρων, ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί ομάδα που θα δώσει το δελεαστικό ποσό για παίκτη μικρομεσαίας ομάδας της χώρας μας και μη δοκιμασμένο σε δύσκολες διοργανώσεις. Μόνο ως κίνηση εντυπώσεων θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, επομένως για την ώρα ο Μαρτίνες δεν… κινδυνεύει.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr