ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΥπέγραψε ο Χάβος, «γρίφος» από Τζούνιορ

Υπέγραψε ο Χάβος, «γρίφος» από Τζούνιορ

Όπως διαβεβαίωνε ο επίσημος Παναιτωλικός, έτσι κι έγινε, με τον Μάκη Χάβο να συνεχίζει επίσημα πλέον στην τεχνική ηγεσία του Συλλόγου με συμβόλαιο για ένα χρόνο. Στον αντίποδα ένα αποχειρετηστήριο μήνυμα του Τζούνιορ στο facebook δεν ξακαθαρίζει ποιο ρίναι το μέλλον και προφανώς δεν το γνωρίζει ούτε ο ίδιος ακόμα.

Ο Βραζιλιάνος όποτε ερωτήθηκε για την παραμονή του, απαντούσε πως ο ίδιος θέλει να συνεχίσει στον Παναιτωλικό. με τον αποχαιρετισμό αυτό προς τους φιλάθλους δεν αφήνει την εντύπωση πως έχει συμφωνήσει για την επόμενη σεζόν, αλλά ούτε και το αποκλείει. Πολύ πιθανόν να μην τα έχουν βρει παίκτης και Παναιτωλικός  σε πρώτη φάση, αλλά το θέμα να μένει ανοιχτό κάτι που έγινε και πέρσι. Η περίπτωση δεν είναι εύκολη, όπως ήδη σδας έχουμε προ πολλού ενημερώσει. Διότι ο Τζούνιορ βρίσκεται σε προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία, γεγονός που καθιστά φειδωλή την ΠΑΕ στα οικονομικά δεδομένα, με σύμφωνη γνώμη του προπονητή. Από την άλλη πλευρά ο Τζούνιορ δεν βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να συνεχίσει να βρίσκεται μακρυά από τη χώρα του χωρίς ένα αξιοπρεπές συμβόλαιο. Όπως φαίνεται θα εηαρτηθούν πολλά τόσο από την στάσηβ του φίλαθλου κόσμου (τον οποίο ο Βραζιλιάνος δελέασε με το μύνημά του) όσο και από τις εναλλακτικές λύσεις που ψάχνει ο Παναιτωλικός.
Ο Τζούνιορ έχει γράψει στο facebook προς το φίλαθλο κόσμο του Αγρινίου: «Τελείωσε το πρωταθλημα, και θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον Θεο, για αυτό το χρόνο στο Παναιτωλικό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους, για όλη την αγάπη, προσοχή και σεβασμό. Φεύγω, και θα σας πάρω στην καρδιά μου. Σας αγαπώ, και σας έχω σαν οικογένεια. Ελπίζω να σας ξαναδώ σύντομα».Λόγο για ενδιαφέρον του Παναιτωλικού προς τον Ρουμάνο μέσο του ΠΑΟΚ, Λάζαρ, κάνει το ρεπορτάζ ιστοσελίδας.  Όμως περισσότερο μοιάζει με… προξενιό, παρά με πραγματικό ενδιαφέρον της ομάδας του Αγρινίου.

Το τεχνικό team

Η παραμονή του Χάβου δεν σημαίνει οπωσδήποτε και την παραμονή όλου του τεχνικού team. Για τον Μπάμπη Μιχαηλίδη υπάρχει έντονη η αίσθηση πως δεν θα συνεχίσει, χωρίς να επιβεβαιώνεται επίσημα. Αντίθετα ο Πάρης Ζουμπούλης είναι πολύ πιο σίγουρος στη θέση του βοηθού. Όπως ήδη έχουμε γράψει ο Παναιτωλικός έχει κάνει διερευνητικές ερωτήσεις για Γυμναστές, γεγονός που παραπέμπει στο συμπέρασμα πως η θέση του Βαρδάκη δεν είναι τόσο σίγουρη. Όσο για τον Κώστα Νικολαΐδη δεν προκύπετι από πουθενά κάποιο θέμα. Η ακριβής επίσημη ανακοίνωση για τον Χάβο αναφέρει: «Μετά από συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Παναιτωλικός Φώτη Κωστούλα με τον προπονητή Μάκη Χάβο, αποφασίστηκε η επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας που είχαν οι δύο πλευρές για ένα ακόμα χρόνο.Τις επόμενες μέρες θα συζητηθεί και αποφασιστεί η στελέχωση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας για τη νέα σεζόν».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr