ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΥπάρχουν και δυσκολίες

Υπάρχουν και δυσκολίες

Δεν είναι μόνο οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού που αδημονούν για τις μεταγραφικές εξελίξεις της ομάδας τους και ειδικά όσοι βρίσκονται στο «μεταίχμιο» για να προμηθευτούν κάρτα Διαρκείας.

Το ίδιο συμβαίνει και στους  κόλπους της ομάδας, παρά την αισιοδοξία που υπάρχει για το τελικό αποτέλεσμα. Οι  ιθύνοντες του Παναιτωλικού ανέμεναν πως θα έχουν πιο γοργές εξελίξεις και πολλές επιδιώξεις έχουν «σκαλώσει» στον οικονομικό τομέα, γεγονός που δεν το περίμεναν σε τέτοιο βαθμό. Είναι άλλωστε ο λόγος που διαρρέεται πως το μεγάλο μέρος του ρόστερ στοχεύουν να ολκληρωθεί έως τις 15 Ιουλίου, ενώ πριν ένα μήνα έβαζαν αυτό το στόχο για τα τέλη Ιουνίου.
Ουσιαστικά  αυτό που δεν θέλουν στην Π.Α.Ε. είναι να… πιαστούν κορόιδα δίνοντας περισσότερα χρήματα απ’ ό,τι θα έπρεπε για τους μεταγραφικούς τους στόχους. Παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ έως τις 30 Ιουνίου δεν έχουν ανανεώσει ακόμα και υπό αυτή την πίεση οι υπεύθυνοι των μεταγραφών αναζητούν εναλλακτικές λύσεις. Κοντολογίς αναγκάζονται να ψάξουν την αγορά για ποδοσφαιριστές που πίστευαν πως δεν θα χρειαστεί νέο «αίμα».
Όταν με το τέλος του πρωταθλήματος έγινε ο πρώτος σχεδιασμός η ανανέωση κάποιων παικτών  (από αυτούς που ακόμα δεν συμφώνησαν ή έφυγαν) θεωρούνταν σίγουρη, δηλαδή του Ράφαελ, του Ανέν, του Καμαρά. Από την πλευρά των κυανοκίτρινων παραμένει βασικό μέλημα να μην αυξήσουν το αρχικά οριοθετημένο μπάτζετ για μεταγραφές και αποτελεί ένα προσωπικό «στοίχημα» να μπορέσουν να πετύχουν αυτό το στόχο. Από την άλλη πλευρά εισπράττουν το γεγονός ότι ο φίλαθλος κόσμος  βρίσκεται σε στάση αναμονής και παράλληλα έχει διαπιστωθεί από το παρελθόν πως εάν δεν υπάρξει από νωρίς ένα μεγάλο «κύμα» στα Διαρκείας,  που να συμπαρασύρει κι άλλο μέρος των φίλων της ομάδας, η δυναμική θα είναι σε ποιο χαμηλούς ρυθμούς  μέχρι τέλους.
Ονόματα υποψηφίων μεταγραφών «βγαίνουν» πολλά καθότι οι άνθρωποι του Παναιτωλικού δεν… κακοκαρδίζουν κανέναν στην αναζήτηση ποδοσφαριστών που θα δεχθούν τους όρους τους. Προς το παρόν αυτό δεν έχει φέρει αποτελέσματα και η αισιοδοξία υπάρχει από το γεγονός ότι σε πολλές μεταγραφικές επιδιώξεις οι διαφορές είναι μικρές, οπότε με μικρή αναπροσαρμογή προς τα πάνω στα χρήματα που προσφέρει  ο Παναιτωλικός, οι συμφωνίες θα επιτευχθούν. Αλλά όσο οι προτάσεις για παίκτες   είναι πολλές εξαντλούν κάθε περιθώριο, καθώς ούτε ο Χάβος πιέζει για πιο σύντομες κινήσεις.

Όλο και πιο
μακριά ο Γκάλο

Οι δυσκολίες για την παραμονή του Ροντρίγκο Γκάλο όχι μόνο δεν μειώνονται, μα αυξάνουν. Αφενώς επειδή η Μπράγκα δεν υπαναχωρεί στην πρόθεσή της να τον πουλήσει και να μην τον δώσει πάλι δανεικό, αφετέρου διότι παρουσιάζονται κι άλλοι «μνηστήρες». Όσο κι αν ατόνισε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού πάντα βλέπει την περίπτωση του Βραζιλιάνου, η ΑΕΚ επίσης παρακολουθεί την υπόθεση και σύμφωνα με δημοσιέυματα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τον εξετάζουν και οι πρωταθλητές.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr