ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΙουλία και Κουράκος είναι ζευγάρι και εκτός σειράς – Πως προέκυψε;

Ιουλία και Κουράκος είναι ζευγάρι και εκτός σειράς – Πως προέκυψε;

Ιουλία και Κουράκος είναι ζευγάρι και εκτός σειράς – Πως προέκυψε;

Η  Ιουλία και Κουράκος είναι ζευγάρι και εκτός σειράς. Όλο το καυτό παρασκήνιο και πως έχει γίνει αυτό το ερωτικό μπλέξιμο. Πιπεράτο υλικό…

Ποικίλες εξελίξεις έρχονται στη Γη της Ελιάς, ποινικού αλλά και ερωτικού ενδιαφέροντος. Αλλά, όπως φαίνεται, οι εξελίξεις τρέχουν και εκτός σειράς… Μια φωτογραφία που ανέβασε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μαρτίδης που υποδύεται τον αστυνόμο Κουράκο σε τρυφερό τετ α τετ και μια ρομαντική βόλτα με την Αντιγόνη Κουλουκάκου που παίζει τον ρόλο της Ιουλίας.

Μας έβαλε σε υποψίες. Ττο αρχικό ενδιαφέρον του αστυνόμου για εκείνη, φαίνεται ότι θα εξελιχθεί στα επόμενα επεισόδια ακόμη και σε σχέση. Φαίνεται, όμως, ότι η σχέση των δύο είναι και πραγματική, καθώς οι δύο ηθοποιοί, όπως λέγεται στα παρασκήνια της σειράς, τον τελευταίο καιρό είναι αχώριστοι και ανάμεσά τους υπάρχει ένα πολύ έντονο φλερτ.

Ιουλία και Κουράκος είναι ζευγάρι – Πως προέκυψε;

Μαζί με τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου και τα υπόλοιπα μέλη της παραγωγής οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου για γύρισμα εκτός Μάνης και συγκεκριμένα στην πλατεία της Κηφισιάς. Μαζί τους ήταν και ο Στέφανος Κυριακίδης που υποδύεται τον Ιάκωβο Βρεττάκο που από ότι καταλάβαμε, μάλλον εγκρίνει το ενδιαφέρον του αστυνόμου προς την αδελφή του.

Όπως αναφέρουν πηγές από τα παρασκήνια της σειράς, η έλξη ανάμεσά τους είναι εμφανής τόσο στα γυρίσματα όσο και εκτός. Ενώ οι δύο τους πολύ συχνά φεύγουν από το πλατό μαζί. Χωρίς όμως να δίνουν στίγμα και στόχο για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους. Κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί αυτό το φλερτ, καθώς ακόμη είναι νωρίς, όμως όλα δείχνουν ότι έχει προοπτικές…

Πηγή: Περιοδικό Ciao

thrylos24.gr

Τα 10 έργα που αλλάζουν τη Δυτική Ελλάδα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ